fbpx

ΑΣΕ Δούκας-Ερμής Ζωγράφου 4-1: Πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου για τους “μπλε” (vid)

ΑΣΕ Δούκας-Ερμής Ζωγράφου 4-1: Πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου για τους “μπλε” (vid)

Πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Futsal ο ΑΣΕ Δούκας, επικρατώντας με σκορ 4-1 του Ερμή Ζωγράφου, στο κλειστό του Κορυδαλλού, και θα μάθει αύριο βράδυ (12/4, 22:00), τον επερχόμενο αντίπαλό του, που θα προκύψει από την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Πήγασο Αγίας Παρασκευής.

Οι περσινοί νταμπλούχοι, που αντιμετωπίζουν τους Ιλισιώτες και στα ημιτελικά της Stoiximan Futsal Super League, με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-0 στις νίκες υπέρ τους, κατάφεραν και απόψε να επιβάλουν το δικό τους ρυθμό στη σάλα, και να πάρουν μία άνετη νίκη με ευρύ σκορ.

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να κρατούσαν το μηδέν οι δύο άμυνες, και να είχαμε ένα δυνατό ντέρμπι για γερά νεύρα, στην επανάληψη όμως οι “μπλε” κατάφεραν να “ξεκλειδώσουν” την άμυνα των φιλοξενούμενων, και να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο.

Το σκορ άνοιξε ο Φουμάσα για τους γηπεδούχους, μόλις πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους (25′), ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τσίνας διπλασίασε το προβάδισμα για τον ΑΣΕΔ.

Στο 38′, ο Ζέρβας κλείδωσε επί της ουσίας την πρόκριση στον τελικό με το τρίτο γκολ για την ομάδα του, για να έρθει ένα λεπτό αργότερα ο Κολέτζος και να μειώσει για τον Ερμή. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κονδυλάτος στο φινάλε (4-1).

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο