fbpx

Διευθύνουσα Σύμβουλος στη Ρόμα η Λίνα Σουλούκου

Διευθύνουσα Σύμβουλος στη Ρόμα η Λίνα Σουλούκου

Αντικαταστάτρια του Πιέτρο Μπεράρντι ως Διευθύνουσα Σύμβουλος και Γενική Διευθύντρια στη Ρόμα θα είναι η Λίνα Σουλούκου.

Από το 2018 μέχρι τον Ιούνιο του 2022, η Σουλούκου κατείχε την ίδια θέση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ το όνομά της είχε συνδεθεί τόσο με τη Γιουβέντους, όσο και με τη Σεβίλλη, πριν καταλήξει στη Ρόμα.

«Η Ρόμα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Λίνα Σουλούκου ορίστηκε ως νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος & Γενική Διευθύντρια του Ομίλου. Θα αναλάβει καθήκοντα, με άμεση ισχύ, αφού ολοκληρώσει τις σχετικές εταιρικές διαδικασίες», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.

«Η Λίνα είναι μια έμπειρη, σεβαστή και αναγνωρισμένη ηγέτιδα στον κόσμο του ποδοσφαίρου και των επιχειρήσεων και είμαστε στην ευχάριστη θέση να την καλωσορίσουμε στην οικογένεια της Ρόμα. Θα συνεργαστούμε στενά μαζί της για να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε τον σύλλογο στο υψηλότερο επίπεδο, όπως αξίζουν οι οπαδοί και η πόλη», δήλωσαν οι Νταν και Ράιαν Φρίντκιν, ιδιοκτήτες της Ρόμα.

«Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην οικογένεια Φρίντκιν για την ευκαιρία που μου έδωσαν: είχα την ευκαιρία να κατανοήσω και να εκτιμήσω το πνεύμα και τη φιλοδοξία που εμψυχώνουν την ιδιοκτησία και είναι τιμή μου που έχω την ευκαιρία να μοιραστώ τις προκλήσεις που περιμένουν την Ρόμα. Είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος αυτού του ιστορικού συλλόγου και ανυπομονώ να κάνω την εμπειρία που έχω αποκτήσει στον κόσμο του διεθνούς ποδοσφαίρου διαθέσιμη στην εταιρεία, στους διευθυντές της και σε όλους τους υπαλλήλους», δήλωσε η Σουλούκου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο