fbpx

Γκέλα για την Άρσεναλ, ισοπαλία με την ουραγό Σαουθάμπτον

Γκέλα για την Άρσεναλ, ισοπαλία με την ουραγό Σαουθάμπτον

Ισόπαλη με σκορ 3-3 ήρθε η Άρσεναλ στο «Emirates» με την τελευταία της βαθμολογίας, Σαουθάμπτον και βλέπει τη διαφορά από Μάντσεστερ Σίτι να μειώνεται επικίνδυνα.

Η Λονδρέζοι μετρούν τρεις ισοπαλίες στα ισάριθμα τελευταία ματς πρωταθλήματος και παρόλο που παραμένουν πρώτοι στη βαθμολογία με 75 βαθμούς, έχουν δυο αγώνες περισσότερους από τη δεύτερη Σίτι (70β.).

Το «Emirates» πάγωσε από το πρώτο λεπτό του αγώνα, όταν ο Αλκαράθ άνοιξε το σκορ για τους «Άγιους», ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, όταν στο 14’, ένα πρώην δικό της «παιδί», ο Θίο Γουόλκοτ έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 20’ με τον Μαρτινέλι, αλλά μέχρι το τέλος του πρώτου 45λέπτου, δυσκολεύονταν να βρουν τους διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρόλο που μπήκαν πιο δυνατά και πίεζαν ασφυκτικά την αντίπαλη άμυνα, κόντρα στη ροή του αγώνα δέχθηκαν και τρίτο γκολ. Στο 66’, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσαλέτα- Τσαρ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-3.

Στη συνέχεια το ματς πήρε φωτιά, καθώς οι «κανονιέρηδες» συνέχισαν να πιέζουν. Η πίεση αυτή απέδωσε και στο 88’ ο Όντεγκααρντ με ένα δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 2-3, ενώ δυο λεπτά αργοτερα, μετά από φάση διαρκείας στη μικρή περιοχή, ο Σάκα σημείωσε το το 3-3 και «έσωσε» στο τέλος τον βαθμό για την ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Τετάρτη (24/4) η Άρσεναλ παίζει με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Etihad», σε ένα ματς που ίσως να κρίνει τον φετινό πρωταθλητή στην Premier League.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο