fbpx

Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα Βίγο 2-0: Άνετη και ωραία η Βασίλισσα

Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα Βίγο 2-0: Άνετη και ωραία η Βασίλισσα

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξένησε την Θέλτα Βίγο για την 30η αγωνιστική της La Liga και ήθελε την νίκη ώστε να μην αφήσει την Μπαρτσελόνα να ξεμακρύνει περισσότερο ελπίζοντας σε γκέλα της την Κυριακή (23/4) κοντά στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το ματς:

Οι Μαδριλένοι μπήκαν από την αρχή με αυτοπεποίθηση και πάθος στον αγώνα με σκοπό να βρούν ένα γρήγορο γκολ , όμως η Θέλτα κρατούσε καλά πίσω.

Εντέλει το γκολ ήρθε τρία λεπτά πριν την λήξη του πρώτου μέρους από τον Ασένσιο και έφερε του γηπεδούχους σε θέση ισχύος και πήγαν στα αποδυτήρια με καλύτερη ψυχολογία.

Στην επανάληψη η Ρεάλ μπήκε με φόρα και πριν περάσουν πέντε λεπτά ο Μιλιτάο (48′), διαμόρφωσε το 2-0 για τους Μαδριλένους.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο στο ματς και δεν άφησαν την Θέλτα να δημιουργήσει κάτι ιδιαίτερο καθόλη την διάρκεια.

Το τελικό αποτέλεσμα έφερε χαμόγελα στην Ρεάλ Μαδρίτης, που ευελπιστεί σε ένα αποτέλεσμα που θα την βολεύει στον αγώνα μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης (23/4).

Γκολ: Ασένσιο 42′, Μιλιτάο 48′

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Νάτσο, Καμαβινγκά, Μιλιτάο, Ρουντιγκερ, Τσουαμενί, Βαλβέρδε, Θεμπάγιος , Ασένσιο, Βινίσιος, Μπενζεμά

Θέλτα Βίγο: Βιγιάρ, Βάσκες, Τάπια, Νιούνιες, Γκαλάν, Σολάρι, Τόρε, Μπελτράν, Βέιγκα, Άσπας, Σεφέροβιτς

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο