fbpx

Ερμής Ζωγράφου-ΑΣΕ Δούκας 5-6: “Απόδραση” με το διπλό για τους νταμπλούχους στην παράταση

Ερμής Ζωγράφου-ΑΣΕ Δούκας 5-6: “Απόδραση” με το διπλό για τους νταμπλούχους στην παράταση

Μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο ΑΣΕ Δούκας κόντρα στον Ερμή Ζωγράφου, νικώντας τον με σκορ 5-6 στην παράταση (4-4 στην κανονική διάρκεια), απέχοντας πλέον μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς της Stoiximan Futsal Super League.

Οι περσινοί νταμπλούχοι υπερτερούν με δύο νίκες στη σειρά των ημιτελικών, έχοντας κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι στον Κορυδαλλό τους Ιλισιώτες, και πλέον έχουν την ευκαιρία να κάνουν το 3-0 στο “σπίτι” τους, και να ετοιμαστούν για τους τελικούς του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναφορικά με το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, και με τα γρήγορα γκολ των Τσέπα και Κολέντζο έβαλαν δύσκολα στους “μπλε” (2-0). Περέιρα και Σεΐτι επανάφεραν τις ισορροπίες στο ακέραιο, ισοφαρίζοντας άμεσα το σκορ, με το επιθετικό σύστημα της ομάδας του Γιάννη Μόστριου να αποδίδει, έχοντας βάλει 5ο παίκτη μέσα από νωρίς (2-2).

Πλήρης ανατροπή σκηνικού, μιας και οι παίκτες του ΑΣΕΔ σκόραραν ξανά δυο φόρες, με τους Τσίνα και Βινίσιους να φτάνουν τον δείκτη του σκορ στο 2-4, όμως οι Ιλισιώτες δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη. Τσέπας και Κουνταρδάς ισοφάρισαν για την ομάδα τους λίγα λεπτά πριν το φινάλε, οδηγώντας τον 2ο ημιτελικό στην παράταση (4-4).

Στον έξτρα χρόνο, πρώτος δίχτυα βρήκε ξανά ο Δούκας με τον Φουμάσα, και παρά την ισοφάριση του Αγγελίνα σε 5-5, ο Περέιρα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ (5-6).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο