fbpx

Αυτά αναφέρει η επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Stoiximan Super League

Αυτά αναφέρει η επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Stoiximan Super League

Τα όσα τονίζει στην επιστολή της στη Διοργανώτρια Αρχή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την οποία ζητάει την αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και της 9ης και 10ης αγωνιστικής.

Μεγάλη έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού υπάρχει στις τάξεις του Παναθηναϊκού, καθώς 14 ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού, αλλά και 10 μέλη του σταφ της ομάδας είναι θετικοί!

Οι Πράσινοι με επιστολή τους στην Stoiximan Super League αιτήθηκαν να συγκληθεί άμεσα Δ.Σ., προκειμένου να αναβληθεί η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό λόγω του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων που υπάρχουν, ο οποίος αυξάνεται συνεχώς!

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα λάβει χώρα την Κυριακή στις 12:00, αν και οι Πράσινοι προσπαθούν να έχουν απάντηση μέσα στη μέρα.

Ενέργειες για απάντηση εντός της ημέρας και το χρονικό των κρουσμάτων!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σημείωσε ακόμη ότι είναι η μόνη ομάδα που κάνει κάθε μέρα μοριακό τεστ, με ότι αυτό συνεπάγεται και σε οικονομικό επίπεδο και σε ότι αφορά την ατομική ευθύνη. Με αυτό τον τρόπο τονίζει πως έχει έγκαιρη εικόνα για κάθε πιθανό κρούσμα ώστε να το απομονώσει και να αποφευχθεί η διασπορά.

Τρεις μέρες μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ανήμερα του αγώνα με την ΠΑΟΚ, είχαν κάποιες πρώτες ενδείξεις πιθανών κρουσμάτων, μολονότι τα τεστ ήταν αρνητικά. Την Πέμπτη υπήρχε ρεπό και στον εργαστηριακό έλεγχο της Παρασκευής προέκυψαν πάνω από 20 κρούσματα, που στην πλειονότητά τους αφορούν ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι τουλάχιστον είναι είτε ασυμπτωματικοί είτε με ήπια συμπτώματα.

Αυτονόητα ήρθε το αίτημα αναβολής για αγωνιστικούς και ιατρικούς λόγους, αλλά και για την δημόσια υγεία. Η τελική απόφαση είναι να βγει αύριο, όμως γίνονται ενέργειες να υπάρξει άμεση απάντηση εντός της ημέρας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο