fbpx

Ετοιμάζει το «αντίο» του στην Ιαπωνία ο Ινιέστα

Ετοιμάζει το «αντίο» του στην Ιαπωνία ο Ινιέστα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιαπωνία, ο Αντρές Ινιέστα θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Βισέλ Κόμπε παρότι αν και συμβόλαιό του λήγει τον Ιανουάριο του 2024.

Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, όντας επίσης ένας από τους κορυφαίους μέσους της γενιάς του, πήγε στην Ιαπωνία για λογαριασμό της Βισέλ Κόμπε το 2018 και είναι εκεί μέχρι και σήμερα, προσθέτοντας στο παλμαρέ του, ένα σούπερ καπ και ένα κύπελλο Ιαπωνίας.

Σύμφωνα με τα ιαπωνικά δημοσιεύματα, η αποχώρηση του Ινιέστα είναι προ των πυλών και αυτή θα πραγματοποιηθεί πριν τη λήξη του συμβολαίου του (λήγει τον Ιανουάριο του 2024) και συγκεκριμένα τον προσεχή Ιούλιο.

Οι συμμετοχές του φέτος είναι μόλις τέσσερις, με τις δύο έξ αυτών να είναι στο κύπελλο Ιαπωνίας. Αυτό που αναφέρεται επίσης ως πληροφορία από τους Ιάπωνες, είναι ότι μέσα στον Ιούνιο θα διοργανωθεί ένα φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στη Βισέλ Κόμπε και τη Μπαρτσελόνα, σε ένα event που θα αποτελέσει το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Ινιέστα στην Βισέλ Κόμπε και το τέλος της παρουσίας του στο ιαπωνικό ποδόσφαιρο.

Μπορεί σε λίγες μέρες να κλείνει τα 39, ωστόσο, δεν έχει αναφερθεί από κάποιον πως αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά ως ποδοσφαιριστής με τις φήμες να αναφέρουν πως ο Ισπανός μπορεί να ψάξει για ακόμη μία πρόκληση στην καριέρα του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο