fbpx

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-1: Καλύτεροι οι Περιστεριώτες, αλλά δεν νίκησαν στην Τρίπολη

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-1: Καλύτεροι οι Περιστεριώτες, αλλά δεν νίκησαν στην Τρίπολη

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος από τον Αστέρα στο ματς της Τρίπολης, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει, καθώς έχασε αρκετές ευκαιρίες. Το ματς ήταν αδιάφορο βαθμολογικά και έληξε ισόπαλο 1-1.

Οι Περιστεριώτες μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτο 20λεπτο, χωρίς να χάσουν κλασική ευκαιρία. Στο 8’ σουτ του Κουέν ήταν άστοχο και στο 18’ ο Τζαβίδας δεν μπόρεσε να απειλήσει από πλεονεκτική θέση.

Ο Ατρόμητος έκανε συνεχόμενες επιθέσεις, χωρίς να δημιουργεί την μεγάλη φάση. Στο 27’ σουτ του Κλωναρίδη δεν βρήκε στόχο, καθώς η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Δοκάρι

Η πρώτη κλασική ευκαιρία δημιουργήθηκε στο 32’. Ο Κλωναρίδης γύρισε την μπάλα, ο Τζαβίδας έβαλε την προβολή με την μπάλα να σταματά στη κάθετη δοκό του Αστέρα. Στην εξέλιξη της φάσης το σουτ Φρίντγινσον ήταν άστοχο.

Οι τελικές ήταν 0-5 κι αυτό έδειχνε την επιθετική ανυπαρξία των γηπεδούχων μέχρι το 35’.

Στο 40’ η ομάδα του Κόλμαν έχασε κι άλλη ευκαιρία. Ο Κλωναρίδης σέντραρε, ο Τζοβάρας έβαλε την προβολή, χωρίς να καταφέρει να νικήσει τον Τσιφτσή.

Ο νόμος της μπάλας

Όταν μία ομάδα δεν σκοράρει στο τέλος μπορεί και να την πληρώσει. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες, αλλά ο Αστέρας σκόραρε στην πρώτη φάση που δημιούργησε. Στο 43’ ο Μπαρτόλο εκτέλεσε κόρνερ, ο Ντε Μποκ έχασε τον Κωστέα και ο νεαρός φορ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0). Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του 20χρονου επιθετικού στην ΣΛ1 και το πανηγύρισε με την ψυχή του.

Ο Ατρόμητος ήταν επιθετικός και στο δεύτερο ημίχρονο και μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση στο 54’ με τον Κουέν. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR, την είδε και ο διαιτητής, ωστόσο το γκολ μέτρησε. Από το βίντεο φάνηκε ότι ο Μαυρομάτης, ο οποίος βρέθηκε μέσα στη φάση, ήταν σε θέση οφσάιντ, αλλά για τον Ζαμπάλα το γκολ ήταν κανονικό.

Στο 68’ ο Ρομπάιγ έχασε το… άχαστο. Εφυγε στην αντεπίθεση και σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 75’ ο Τσιφτσής απέκρουσε σουτ του Κωτσόπουλου και στο 84’ ο Σίτο ήταν άστοχος για τον Αστέρα.

Γκολ: 43’ Κωστέας / 54’ Κουέν

Δοκάρι: . 32΄Τζαβίδας

Διαιτητής: Σπύρος Ζαμπάλας

Κίτρινες: Κωστέας, Τσιφτσής, Μουνάφο, / Έρλινγκμαρκ, Μουντές

Αστέρας Τρίπολης (Γιάννης Δουβίκας): Τσιφτσής, Πίτσου, Καστάνο, Γκαρσία (63’ Αλβάρες), Τασουλής (86’ Χριστόπουλος), Αλάγκμπε (86΄Καπίγια), Προύντζος, Μπερτόγλιο (80’ Μουνάφο), Ζουγλής (81’ Σίτο), Μπαρτόλο, Κωστέας.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Κουέν (78’ Μουντές), Φρίντγινσον (60’ Καμαρά), Έρλινγκμαρκ (59’ Γκονζάλες), Τζοβάρας (60’ Ρομπάιγ), Κλωναρίδης, Τζαβίδας (71΄Κωτσόπουλος).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο