fbpx

Παναθηναϊκός-Άρης: «Αντίο» στη σεζόν με χειροκρότημα

Παναθηναϊκός-Άρης: «Αντίο» στη σεζόν με χειροκρότημα

Ο Παναθηναϊκός δίνει την τελευταία του αναμέτρηση στη σεζόν με αντίπαλο τον Άρη στη Λεωφόρο για τη 10η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League (20:00).

Μετά την ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό οι Πράσινοι αναμένεται να βγουν δεύτεροι, καθώς μόνο στο απίθανο σενάριο της επικράτησης του Βόλου μέσα στην έδρα της ΑΕΚ θα αναδεικτούν Πρωταθλητές.

Παρ’όλα αυτά θέλουν τη νίκη ώστε, προκειμένου να κλείσουν «γλυκά» την αγωνιστική περίοδο 2022-23 και να λάβουν το τελευταίο χειροκρότημα της σεζόν από τους φιλάθλους στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Στα αγωνιστικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει τις γνωστές απουσίες (Τρουγιέ-Αϊτόρ) και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Από την άλλη πλευρά ο Άρης δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο και κατεβαίνει στην Αθήνα για να πάρει μία νίκη γοήτρου. Οι Θεσσαλονικείς έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Conference League της επόμενης σεζόν και αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να πάρουν το καλύτερο δυνατό από το εν λόγω ματς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Τόλης Τερζής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με μοναδική εξαίρεση τον τραυματία Μπράμπετς.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Πάλμα, Α. Καμαρά, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ρουπ, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

Διαιτητής: Τζήλος Αθανάσιος
Βοηθοί: Aπτόσογλου-Καραγκιζόπουλος
4ος διαιτητής: Tζοβάρας Γεώργιος
VAR: Τσαγκαράκης Πέτρος
AVAR: Mπαουξμπάουμ Ράινχαρντ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο