fbpx

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ο «τελικός» της τρίτης θέσης

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ο «τελικός» της τρίτης θέσης

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα κοντραριστούν στην Τούμπα στην τελευταία αγωνιστική των Playoffs (20:00), με έπαθλο την τρίτη θέση.

Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη ώστε να πιάσουν στους 70 βαθμούς τους φιλοξενούμενους και να τερματίσουν εκείνοι τρίτοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν για δύο αποτελέσματα.

Βέβαια το εισιτήριο του Europa League που προσφέρει αυτή η θέση δεν είναι κλειδωμένο, μιας και οι Θεσσαλονικείς αν δεν τα καταφέρουν απόψε, θα έχουν δεύτερη ευκαιρία στον τελικό Κυπέλλου Novibet. Αν νικήσουν την ΑΕΚ στον τελικό και το κατακτήσουν, τότε θα είναι αυτοί που θα παίξουν στη 2η τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στα αγωνιστικά, για τον Ραζβάν Λουτσέσκου επιστρέφουν οι Ίνγκασον, Αουγκούστο, Τάισον και Σάστρε, εκτός έμειναν οι Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα και Νάρεϊ, ενώ στην αποστολή είναι μέσα ο Κούρτιτς ύστερα από έξι μήνες.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε , Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Τάισον, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Ρικάρντο, Μπράντον και Τζίμας.

Για τον Ζοζέ Ανιγκό, παρών είναι ο Πασχαλάκης, ο οποίος επέστρεψε σε χρόνο-ρεκόρ, αλλά και ο Μπα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ εκτός είναι ο τιμωρημένος Ραμόν.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας), Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας)
4ος Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)
VAR: Αντρέ Ναρσίσο (Πορτογαλία), AVAR: Βασίλης Νικολακάκης (Λασιθίου)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο