fbpx

Βινίσιους σε Τέμπας: «Δεν είμαστε φίλοι, όταν αγνοείτε τον ρατσισμό, είστε συνένοχοι»

Βινίσιους σε Τέμπας: «Δεν είμαστε φίλοι, όταν αγνοείτε τον ρατσισμό, είστε συνένοχοι»

Και με τον πρόεδρο της LaLiga, Χαβιέρ Τέμπας, τα έβαλε ο Βινίσιους, μετά τη νέα ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε στο «Μεστάγια».

O Βραζιλιάνος (που αποβλήθηκε στο ματς) είδε τους φιλάθλους της Βαλένθια να του συμπεριφέρονται ανάρμοστα, στην κυριακάτικη εκτός έδρας ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης για την 35η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παράλληλα παρακολούθησε και τον ισχυρό άντρα της Λίγκας να μην τον υπερασπίζεται και να του τονίζει ότι, «δεν παρουσιαστήκατε στα ραντεβού μας για το θέμα του ρατσισμού».

«Εφόσον αυτοί που θα έπρεπε να σου εξηγήσουν τι είναι και τι μπορεί να κάνει η La Liga σε περιπτώσεις ρατσισμού, έχουμε προσπαθήσει να σας το εξηγήσουμε όμως δεν παρουσιαστήκατε σε καμία από τις δυο συμφωνημένες ημερομηνίες που οι ίδιοι ζητήσατε.

Προτού κρίνεις και προσβάλλεις τη La Liga θα έπρεπε να ενημερωθείς επαρκώς, Βινίσιους. Μην αφήνεσαι να χειραγωγείσαι και βεβαιώσου ότι έχεις καταλάβει τη δουλειά που κάνουμε μαζί για το θέμα του ρατσισμού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τέμπας.

Ο Βινίσους δεν… άντεξε, απαντώντας με ανάρτησή του προς τον πρόεδρο της Λίγκας ότι:

«Για μια ακόμη φορά, αντί να ασκήσει κριτική στους ρατσιστές, ο πρόεδρος της LaLiga βγαίνει στα social media για να επιτεθεί σε μένα. Όσο και να κάνει πως δεν το βλέπει, η εικόνα του πρωταθλήματος δέχεται πλήγμα. Δείτε τα σχόλια στις αναρτήσεις αυτές και θα καταλάβετε. Όσο εξαιρείς τον εαυτό σου από αυτό, τότε γίνεσαι συνένοχος και όμοιος των ρατσιστών. Δεν είμαι φίλος σου για να μου μιλάς για τον ρατσισμό. Εγώ θέλω δράσεις και τιμωρίες», ανέφερε ο «Βίνι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο