fbpx

Αμφίβολος για τον τελικό του Europa League ο Ντιμπάλα

Αμφίβολος για τον τελικό του Europa League ο Ντιμπάλα

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι για τη Ρόμα η παρουσία του Πάουλο Ντιμπάλα στον τελικό του Europa League εναντίον της Σεβίλης, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο 29χρονος Αργεντινός, με 16 γκολ κι 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στα τέλη του περασμένου μήνα.

«Δεν νομίζω ότι μπορεί να ξεκινήσει. Ειλικρινά, ελπίζω να τα καταφέρει για βρίσκεται τουλάχιστον στον πάγκο. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, ακόμα κι αν μετά από αυτό έχουμε τη Σπέτσια», είπε ο Μουρίνιο στους δημοσιογράφους πριν από τον τελικό της επόμενης Τετάρτης (31/5) στη Βουδαπέστη.

«Αλλά για τον Πάουλο, θα ήταν το τελευταίο παιχνίδι. Θα ήμουν χαρούμενος αν ο Πάουλο μπορούσε να βρίσκεται στον πάγκο και να παίξει 15 ή 20 λεπτά. Ο Ντιμπάλα είναι ακόμα με τους γιατρούς».

Η Ρόμα θα ταξιδέψει στη Φλωρεντία το Σάββατο (27/5) για τον αγώνα με τη Φιορεντίνα, πριν αντιμετωπίσει την ισπανική ομάδα στον τελικό του Europa League. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε επίσης ότι ο Λορέντζο Πελεγκρίνι θα είναι διαθέσιμος για τον τελικό αφού έχασε δύο παιχνίδια λόγω τραυματισμού, αλλά δεν θα ρισκάρει να τον βάλει στο ματς με τη Φιορεντίνα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο