fbpx

Η στιγμή της κατάρρευσης του αρχηγού της Λούτον στον τελικό των play offs της Championship (vid)

Η στιγμή της κατάρρευσης του αρχηγού της Λούτον στον τελικό των play offs της Championship (vid)

Η κατάρρευση του αρχηγού της Λούτον Τάουν Τομ Λόκιερ στα πρώτα λεπτά του τελικού στο Γουέμπλεϊ εναντίον της Κόβεντρι, για την άνοδο στην Ρremier League, ήταν το μόνο αρνητικό γεγονός στη συναρπαστική αναμέτρηση. Έπεσε στο έδαφος για άγνωστο λόγο στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης και αμέσως προκάλεσε έντονη ανησυχία σε όλους όσοι ήταν στο γήπεδο.

Αμέσως μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο τα ιατρικά τιμ και των δύο ομάδων, ενώ ο διαιτητής απομάκρυνε από το σημείο τους ποδοσφαιριστές της Λούτον και της Κόβεντρι.

Ο Λόκιερ έγινε αλλαγή βεβαίως και μεταφέρθηκε με το φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου. Ύστερα από λίγα λεπτά το ματς συνεχίστηκε κανονικά, ενώ τα πρώτα δημοσιεύματα από τα αγγλικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι καλά στην υγεία του.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Παίκτης της Λούτον κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο – ”Παγωμάρα” στο Wembley”,”description”:”Παίκτης της Λούτον κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο – ”Παγωμάρα” στο Wembley”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNS8yNy8xNi80MV8wNV82NDcyMzJhMTRmODI5LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M40S”,”uploadDate”:”2023-05-27T16:39:59.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-csx7hl94wv61″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο