fbpx

Κόβεντρι – Λούτον 1-1 (ΠΕΝ: 5-6): Για πρώτη φορά στην Premier League οι Χάτερς (vid)

Κόβεντρι – Λούτον 1-1 (ΠΕΝ: 5-6): Για πρώτη φορά στην Premier League οι Χάτερς (vid)

Κόβεντρι και Λούτον, αναμετρήθηκαν στον τελικό του Γουέμπλεϊ για την άνοδο στα σαλόνια της Premier League , με τους Χάτερς να παίρνουν την άνοδο στα πέναλτι με σκορ 5-6. (1-1 κανονική διάρκεια)

Το ματς:

Η Λούτον ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ του Τζόρνταν Κλαρκ στο 23′. Οι «χάτερς» δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ όμως η Κόβεντρι έπαιξε πιο συγκεντρωμένα μετά το γκολ που δέχθηκε και πήγε στα αποδυτήρια με το εις βάρος της 0-1.

Το γεγονός που σημάδεψε το πρώτο μέρος ήταν η κατάρρευση του αρχηγού της Λούτον, Λόκιερ, ο οποίος για ανεξήγητο λόγο βρέθηκε το έδαφος, προτού αποχωρήσει με φορείο.

Στο δεύτερο μέρος η Κόβεντρι δεν άφησε τα γεγονότα του πρώτου μέρους να την επηρεάσουν αρνητικά και κατάφερε κάνοντας το παιχνίδι της να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 66ο λεπτό με τον Χάμερ.

Παρότι οι “Σκάι Μπλου” ήταν καλύτεροι, δεν κατάφεραν να βάλουν το γκολ της νίκης στην κανονική διάρκεια του αγώνα και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν σε παράταση.

Στο πρώτο μέρος της παράτασης, τόσο η εικόνα όσο και το σκορ παρέμειναν το ίδιο, με τις δύο ομάδες να καταβάλουν τα δυνατά τους.

Το δεύτερο δεκαπεντάλεπτο δεν μπόρεσε ούτε αυτό να βγάλει νικητή και έτσι οι ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί η Λούτον επικράτησε με 5-6 και έδωσε στον κόσμο της,την χαρά να την δουν για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Premier League

Κόβεντρι: Γουίλσον, Μακνάλι, Μακφάντζεν, Ντόιλ, Νόρτον, Κέλι, Σιφ, Χάμερ, Μπίντγουελ, Άλεν, Γιούκερες

Λούτον: Χόρβαθ, Όσο, Λόκιερ, Μπελ, Ντράμε, Ράντοκ, Νακάμπα, Κλαρκ, Ντόιτι, Μόρις , Αντεμπάγιο

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Η ΛΟΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 31 ΧΡΟΝΙΑ”,”description”:”Η ΛΟΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 31 ΧΡΟΝΙΑ”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNS8yNy8xOS8wOV8yMV82NDcyNTU2MTM2NWYyLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M24S”,”uploadDate”:”2023-05-27T19:08:34.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-csxamyq2puvd”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο