fbpx

Τι μέλει γενέσθαι με τους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού

Τι μέλει γενέσθαι με τους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έχει γίνει γνωστό πως κινείται για τέσσερις παίκτες μέχρι τώρα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ωστόσο τα ποσοστά των πιθανοτήτων για την μετακίνηση τους στο Τριφύλλι, αλλάζουν συνεχώς, αλλά παραμένουν θετικά.

Η υπόθεση που απασχολεί ιδιαίτερα είναι αυτή του Οντρέϊ Λινγκρ, ο οποίος δείχνει να μην έχει αποφασίσει για το μέλλον του και θα το κάνει αφού τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Τσεχίας.

Την δεδομένη χρονική στιγμή, οι πιθανότητες για να βρεθεί 24χρονος παίκτης της σπάνιας στον Παναθηναϊκό είναι στο 67% με πτωτική πορεία.

Η δεύτερη υπόθεση που απασχολεί το Τριφύλλι είναι αυτή του Γιώργου Νίκα. Ο νεαρός Έλληνας παίκτης, έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τον Λεβαδειακό, αλλά από την στιγμή που η ομάδα της Βοιωτίας υποβιβάστηκε είναι δεδομένο πως θα ψάξει μια καλύτερη λύση από το να παίξει ξανά στην Super League 2.
Ωστόσο για τον μεσοεπιθετικό έχουν μπει στο κόλπο της απόκτησης του τόσο ο ΟΦΗ αλλά και ομάδα από την Ιταλία (σύμφωνα με πληροφορίες του Apexsports). Οι πιθανότητες να βρεθεί ο Έλληνας άσος στον Παναθηναϊκό είναι στο 65% με ανοδική πορεία.

Η τρίτη περίπτωση είναι αυτή του Χρήστου Χατζηιωάννου, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός στον Άρη και συγκεντρώνει 73% να βρεθεί στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ακόμη ένας παίκτης που απασχολεί τον Παναθηναϊκό (και τα δημοσιεύματα τον θέλουν ήδη στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς) είναι ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό πιθανοτήτων με 88%.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο