fbpx

Δεν «πουλάει» η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου!

Δεν «πουλάει» η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου!

Εντονος προβληματισμός επικρατεί στην ΕΠΟ, καθώς δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια του αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024. Μέχρι και την Τρίτη το απόγευμα είχαν διατεθεί λιγότερα από 5.000 εισιτήρια, ενώ η χωρητικότητα του γηπέδου της ΑΕΚ ξεπερνάει τις 31.000 ευρώ. 

Η Ομοσπονδία έχει τυπώσει εκατοντάδες προσκλήσεις για ΕΠΣ και Ακαδημίες, ωστόσο αν δεν πουληθούν τα εισιτήρια των 40 και 60 ευρώ η Opap Arena θα είναι μισοάδεια. Οι τιμές εισιτηρίων είναι στα… ύψη για την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών κι αυτή ήταν μία λανθασμένη πολιτική της ΕΠΟ που την βρίσκει μπροστά της. 

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η «γαλανόλευκη» πρέπει να αγωνίζεται σε μεγάλη επαρχιακή πόλη, όπως συνέβη με τους προηγούμενους επίσημους αγώνες της στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Το γήπεδο του Βόλου μάζευε περίπου 20.000 κόσμο και η Εθνική έπαιζε σε μία κανονική έδρα. 

Η Opap Arena μπορεί να γίνει καυτή έδρα, αρκεί να πουληθούν όλα τα εισιτήρια, κάτι που δεν πρόκειται να γίνει τουλάχιστον στο παιχνίδι με τους Ιρλανδούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο