fbpx

Ζήτησε άμεση απάντηση από τον Λινγκρ ο Παναθηναϊκός

Ζήτησε άμεση απάντηση από τον Λινγκρ ο Παναθηναϊκός

Οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Όντρεϊ Λινγκρ έχουν “παγώσει” προσωρινά μετά από επιθυμία του ίδιου του παίκτη, όμως οι “πράσινοι” δεν έπαψαν ποτέ να ασχολούνται με την συγκεκριμένη περίπτωση.

Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές μέρες συζητήσεις με την Σλάβια Πράγας και τον 24χρονο Τσέχο μεσοεπιθετικό, με σκοπό να ολοκληρώσουν μία πολύ σημαντική μεταγραφή.

Ο παίκτης ζήτησε προθεσμία για να απαντήσει μετά την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του με τα Νησιά Φερόε, για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ωστόσο ο Τσέχος στάθηκε άτυχος, αφού μία ίωση δεν του επιτρέπει να ενισχύσει την ομάδα του στην επερχόμενη αναμέτρηση και τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Γιάρομιρ Ζμίρχαλ.

Αυτή η εξέλιξη κινητοποίησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα “Live Sport”, oι “πράσινοι” ζήτησαν από τον παίκτη να απαντήσει άμεσα.

Κάτι απολύτως λογικό, αφού ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τον Παναθηναϊκό, καθώς το “τριφύλλι” επιθυμεί να ολοκληρώσει κάποιες μεταγραφές πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία (το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα λάβει χώρα από τις 25 Ιουνίου ως τις 10 Ιουλίου).

Η Σλάβια Πράγας φαίνεται αρκετά διαλλακτική, αφού έχει σκοπό να σεβαστεί την επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Όμως, ο ίδιος δεν έχει πάρει ακόμα κάποια απόφαση, κάτι που μέχρι στιγμής δείχνει να είναι το μεγαλύτερο “θέμα” για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο