fbpx

ΣΟΚ στην Καλαμάτα, νέο «εγκληματικό» λάθος αφήνει χωρίς αδειοδότηση την ομάδα – Ελπίδες ανατροπής

ΣΟΚ στην Καλαμάτα, νέο «εγκληματικό» λάθος αφήνει χωρίς αδειοδότηση την ομάδα – Ελπίδες ανατροπής

Νέο «εγκληματικό» γραφειοκρατικό λάθος της ΠΑΕ Καλαμάτα, αφήνει χωρίς αδειοδότηση την ομάδα, γεγονός που προκάλεσε την οργή του μεγαλομετόχου της Γιώργου Πρασσά.

Η μεσσηνιακή ΠΑΕ ξέχασε (;;;) να πληρώσει μια από τις μηνιαίες ρυθμισμένες εδώ και καιρό οφειλές – παλαιών διοικήσεων, τα οποία χρέη τα πληρώνει κι αυτά ο Γ. Πρασσάς, κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγει αυτόματα εκτός ρύθμισης. Και χωρίς ρύθμιση χρεών, μία ΠΑΕ δεν μπορεί να πάρει αδειοδότηση.

Η αρνητική εξέλιξη έχει και επιπτώσεις. Συγκεκριμένα, η Καλαμάτα αυτή την σεζόν μπορεί να κάνει μόνο τρεις μεταγραφές παικτών άνω των 25 ετών, ενώ έχει την δυνατότητα μέχρι τέλος του μήνα να κρατήσει όσους από τους νυν ποδοσφαιριστές της επιθυμεί στο ρόστερ της.

Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν είναι απίθανο να υπάρξει ανατροπή σκηνικού και η Καλαμάτα να πάρει κανονικά αδειοδότηση. Κάτι που εφόσον συμβεί θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις αφού στο παρελθόν πολλές ομάδες με ακόμα μικρότερες οφειλές έμειναν εν τέλει χωρίς αδειοδότηση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο