fbpx

Οι τρεις στόχοι του Κορδόν

Οι τρεις στόχοι του Κορδόν

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τους συλλόγους σε όλη την Ελλάδα να προσπαθούν να ενισχύσουν τις ομάδες τους ενόψει της επόμενης σεζόν. Ενώ η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν δραστηριοποιηθεί στην αγορά, ο Ολυμπιακός δεν έχει αφήσει το στίγμα του στην αγορά. 

Το πρώτο μέλημα του Κορδόν ήταν ο προπονητής. Με την έλευση του Μαρτίνεθ έχει ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Τα μέτωπα πολλά και οι δύο άνδρες περνάνε αρκετές ώρες μιλώντας για τον… καθαρισμό του ρόστερ και την ενίσχυση της ομάδας με παίκτες που θα φέρουν τους «ερυθρόλευκους» ξανά στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει να έχει μαζί του στην Αυστρία κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τον βασικό κεντρικό αμυντικό, τον βασικό του αμυντικό μέσο και τον βασικό του επιθετικό. Αυτές οι τρεις θέσεις έχουν προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους» αυτή τη στιγμή.

Πολλά τα ονόματα που έχουν γραφτεί, ωστόσο ο Κορδόν παλεύει για τρεις περιπτώσεις, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει.  Με την έλευση του τελευταίου έχουν ελαχιστοποιηθεί οι… διαρροές και αυτό είναι ένα σημάδι πως κάτι πάει να αλλάξει στον Ολυμπιακό μετά την αποτυχημένη χρονιά…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο