fbpx

Μέσι: «Ξεχωριστά τα πρώτα μου γενέθλια ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής, όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο θα…»

Μέσι: «Ξεχωριστά τα πρώτα μου γενέθλια ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής, όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο θα…»

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε το παρών στο φιλικό της Νιούελς με την εθνική Αργεντινής για το «αντίο» του Μάξι Ροντρίγκες και στάθηκε και στη δική του καριέρα.

Ο 36χρονος ήταν εκπληκτικός ανήμερα των γενεθλίων του στο φιλικό, σημειώνοντας χατ-τρικ στο πρώτο μέρος του αγώνα και μετά τη λήξη στάθηκε στην στιγμή που θα αποφασίσει να αποσυρθεί.

«Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που πέρασα τα γενέθλιά μου στο Ροσάριο, με την οικογένεια και τους φίλους μου. Είναι μάλιστα τα πρώτα γενέθλια που τα περνάω ως παγκόσμιος πρωταθλητής, οπότε είναι πολύ ξεχωριστά.

Είναι πάντα ιδιαίτερο να βρίσκομαι στο Ροσάριο. Όπως είχα πριν πριν λίγο καιρό: ήταν η σειρά μας να γίνουμε πρωταθλητές κόσμου, αλλά πίσω μας ήταν εκατομμύρια εντυπωσιακοί παίκτες που έκαναν σπουδαία πράγματα με την εθνική ομάδα και που απλά δεν είχαν μπορέσει να πάρουν το Κύπελλο», είπε αρχικά ο νέος παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι και έκλεισε:

«Παρόλο που αυτό που κάναμε ήταν κάτι το μοναδικό, ο κάθε παίκτης ονειρεύεται αυτό που θα έρθει περισσότερο από ό,τι έκανε. Όταν λοιπόν έρθει η δική μου σειρά να αφήσω το ποδόσφαιρο, θα θυμάμαι και θα απολαμβάνω τα όσα έχω πετύχει πολύ περισσότερο σε σύγκριση με τώρα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο