fbpx

Ζέκα: «Θα είμαστε έτοιμοι, πρέπει να παλέψω για να γυρίσω στην 11άδα» (vid)

Ζέκα: «Θα είμαστε έτοιμοι, πρέπει να παλέψω για να γυρίσω στην 11άδα» (vid)

Ο Κάρλος Ζέκα επέστρεψε στη Λεωφόρο και σχολίασε το 1-1 του φιλικού του Παναθηναϊκού με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, καθώς και τα επίσημα ματς που έρχονται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Θέλω να βρω τον ρυθμό μου και να είμαι συγκεντρωμένος στα ματς, ξέρω πως πρέπει να παλέψω πολύ για να επιστρέψω στην ενδεκάδα, θέλω να γίνω καλύτερος, να βοηθήσω είτε παίζω, είτε όχι, αυτό είναι το σημαντικό, να νιώθω καλά, να είμαι έτοιμος να βοηθήσω και να μπορώ να χαμογελάω.

Είναι πολλά τα συναισθήματα που γύρισα μετά από έξι χρόνια και φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου, είναι πολύ ωραίο και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό, από την πλευρά μου θέλω να τους δώσω χαρά.

Δεν μπορώ να συγκρίνω τις ομάδες, τότε και τώρα, είναι σίγουρα πως η τωρινή είναι πολύ δυνατή και θα είναι έτοιμη να παλέψει για όλα, έχουμε πολλούς καλούς παίκτες με ποιότητα, το ρόστερ είναι πιο μεγάλο από πέρυσι και θέλουμε να κάνουμε καλά πράγματα.

Δουλέψαμε πολύ στην προετοιμασία, σε αυτό το ματς κάναμε πολλές αλλαγές στο ημίχρονο, είχε και ζέστη, που βέβαια θα έχει και στα ματς του Champions League και είναι καλό που θα είμαστε έτοιμοι. Αλλάξαμε πολλούς παίκτες, κάποιοι έπρεπε να βρουν τον ρυθμό τους, κάποιοι ήταν έξω καιρό, άλλοι πρέπει να μάθουν τους συμπαίκτες τους, θέλει δουλειά αλλά θα είμαστε έτοιμοι».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Ζέκα μετά το ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά “,”description”:”Οι δηλώσεις του Ζέκα μετά το ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά “,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNy8xNC8yMS8yM18zN182NGIxYmNkOTBiNzRjLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M10S”,”uploadDate”:”2023-07-14T21:20:42.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cu27i7mf8p69″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο