fbpx

ΠΑΟΚ: Αποθέωσε Κοτάρσκι ο Μπότο

ΠΑΟΚ: Αποθέωσε Κοτάρσκι ο Μπότο

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι, ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Ο Μπότο παραχώρησε συνέντευξη και ρωτήθηκε για τον τερματοφύλακα που θέλει η Ίντερ, το νεαρό, Ανατόλι Τρούμπιν από τη Σαχτάρ, με την απάντησή του να εμπεριέχει και τον γκολκίπερ του Δικέφαλου του Βορρά.

«Κατά τη γνώμη μου, ναι, είναι ήδη έτοιμος να αντικαταστήσει έναν τερματοφύλακα όπως ο Ονάνα. Δεν νομίζω ότι η ηλικία είναι πρόβλημα. Καταρχάς, έχει ήδη την εμπειρία από την πρώτη ομάδα, τα ευρωπαϊκά κύπελλα και την εθνική ομάδα. Το μόνο πρόβλημα είναι η ποιότητα και δεν του λείπει.

Ένας σύλλογος θέλει τερματοφύλακες με εμπειρία, ωστόσο, κατά τη γνώμη μου, είναι απαραίτητο να αξιολογείται κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Δε λείπουν παραδείγματα τερματοφυλάκων που έχουν πετύχει σε υψηλό επίπεδο σε νεαρή ηλικία. Στον ΠΑΟΚ, φέτος, είχαμε έναν πολύ νεαρό τερματοφύλακα, τον Ντόμινικ Κοτάρσκι. Το μυστικό αυτών των τερματοφυλάκων είναι ότι μπορείς να δεις αμέσως την ωριμότητά τους και αυτό φάνηκε στο Τρούμπιν», ήταν τα λόγια του Μπότο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο