fbpx

La Liga: Το πρώτο τρίποντο της σεζόν στη Ράγιο Βαγιεκάνο – Νίκη και για την Βαλένθια

La Liga: Το πρώτο τρίποντο της σεζόν στη Ράγιο Βαγιεκάνο – Νίκη και για την Βαλένθια

Η Ράγιο Βαγιεκάνο έφυγε νικήτρια από την έδρα της Αλμερίας με 0-2 και πήρε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς, ανοίγοντας την αυλαία του πρωταθλήματος της Ισπανίας.

Η Βαλένθια έκανε την ανατροπή και έφυγε με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της από την έδρα της Σεβίλλης.

Τα ματς:

Αλμερία – Ράγιο Βαγιεκάνο 0-2

Η Ράγιο Βαγιεκάνο μπήκε στο ματς πιο δυναμικά και δημιούργησε από την αρχή τις ευκαιρίες για γκολ, τα οποία ωστόσο ήρθαν από δύο εκτελέσεις πέναλτι στο 20′ με τον Παλαθόν και στο 28′ με τον Ντέκα.
Από εκεί και μετά οι παίκτες της Αλμερίας δεν μπόρεσαν να βρουν τα πατήματα τους και να μπουν στο ματς , πηγαίνοντας με το 0-2 κατά τους στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα έμεινε η ίδια, με την Ράγιο Βαγιεκάνο να πιέζει χωρίς ωστόσο να βρει και τρίτο γκολ και έτσι το ματς έληξε 0-2.

Γκολ: 20′ Παλαθόν (ΠΕΝ) 28′ Ντέκα (ΠΕΝ)

Σεβίλλη – Βαλένθια 1-2

Το πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό κατά διαστήματα, με την Σεβίλλη να αδυνατεί ωστόσο στην δημιουργία φάσεων, με το 0-0 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βαλένθια βρήκε το γκολ, αφού στο 60΄ ο Ντιακαμπί από το ύψος της μεγάλης περιοχής με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μπόνο. Ο Εν-Νεσιρί όμως , έφερε το ματς στα ίσα δέκα λεπτά αργότερα (70′).Η φάση που έφερε την νίκη στην Βαλένθια, ήρθε στο 81ο λεπτό, αφού ο Μπαντέ άφησε την Σεβίλλη με δέκα παίκτες, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η φιλοξενούμενη ομάδα, με τον Γκέρα στο 89′ να διαμορφώνει το τελικό 1-2 υπέρ των «νυχτερίδων».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο