fbpx

Παναθηναϊκός – Βόλος 3-0: Νίκησε εύκολα, αλλά φωνάζει για Διαμαντόπουλο-Μελισσανίδη (vid)

Παναθηναϊκός – Βόλος 3-0: Νίκησε εύκολα, αλλά φωνάζει για Διαμαντόπουλο-Μελισσανίδη (vid)

Στην πρεμιέρα του στην Σούπερ Λίγκα 1 ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του επικρατώντας σε ρυθμό προπόνησης 3-0 του Βόλου, ωστόσο οι πράσινοι φωνάζουν για τη διαιτησία του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου, ενώ εμμέσως πλην σαφώς σε ανακοίνωση τους επιτέθηκαν στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε σαρωτικό rotation για να δώσει ανάσες σε βασικούς παίκτες του, ενόψει της ρεβάνς με τη Μπράγκα στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Γι’ αυτό το λόγο εκτός αποστολής έμειναν οι Χουάνκαρ, Γεβντάι και στο πάγκο οι Μαντσίνι, Βαγιαννίδης, Σπόραρ, Βιλένα, Τζούριτσιτς.

Το σκορ άνοιξε στη πρώτη φάση του αγώνα. Στο 11’ ο Παλάσιος έκανε την σέντρα, ο Κρούζλιακ έδιωξε, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Σιέλη και στρώθηκε στον Τσέριν που από κοντά νίκησε τον Σιαμπάνη.

Στο 20’, μετά από σέντρα του Αλχο, ο Μαχαίρας κέρδισε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ. Το 2-0 έγινε στο 37’. Ο Μπερνάρ εκτέλεσε κόρνερ και ο Ιωαννίδης με κεφαλιά νίκησε για δεύτερη φορά τον Σιαμπάνη. Οι πράσινοι προηγήθηκαν με 2-0 χωρίς να… ιδρώσουν, ενώ ο αντίπαλος τους δεν έχει κάνει ούτε φάση.

Αϊτόρ

Στο δεύτερο μέρος επέστρεψε στην Λεωφόρο ο Αϊτόρ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, με τον κόσμο να αποθεώνει τον Ισπανό άσο κατά την είσοδο του στο παιχνίδι. Οι φίλαθλοι φώναξαν και το όνομα του Σπόραρ που σηκώθηκε για ζέσταμα, προκειμένου να τον στηρίξουν ψυχολογικά μετά την απίθανη ευκαιρία που έχασε στο ματς με την Μπράγκα.

Στο 51’ σουτ του Αϊτόρ πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 53΄ήταν άστοχος ο Βέρμπιτς.

Διαμαντόπουλος

Ο διεθνής ρέφερι από την Αρκαδία Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος δεχόταν το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Βόλου και έδειξε κάρτα στον Σένκεφελντ σε μία φάση που δεν έκανε καν φάουλ! Ο πάγκος του τριφυλλιού αντέδρασε και ο Διαμαντόπουλος απέβαλε τους Παπαδημητρίου, Βλάχο, διότι έτσι ορίζει ο νέος κανονισμός στον Π.Κ. της ΕΠΟ για διαμαρτυρίες από τον πάγκο.

«Να χαίρεται ο κ. Μελισσανίδης τον Διαμαντόπουλο και την ΕΠΟ”, ανέφερε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε ανακοίνωση που εξέδωσε, με αφορμή την κίτρινη που έδωσε ο διαιτητής στον Σένκεφελντ για διαμαρτυρία και τις κόκκινες που μοίρασε σε Παπαδημητρίου και Βλάχο.

Στο 60’ ο Βόλος έφτασε κοντά στη μείωση του σκορ, αλλά ο Μπρινιόλι απέκρουσε το σουτ του Μωραϊτη.

Το 3-0 έγινε στο 74’. Ο Κώτσιρας σέντραρε και ο Βέρμπιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Στο 86’ σουτ του Αράο απέκρουσε ο Σιαμπάνης, ο οποίος στο 93’ απέκρουσε σουτ του Τζούρισιτς.

Γκολ: 11’ Tσεριν, 37΄Ιωαννίδης, 74’ Βέρμπιτς

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες Σένκεφελντ / Κόμπα, Κρούζλιακ, Τάχατος

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον (70’ Πάλμερ-Μπράουν), Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν Πέρεθ (46’ Αράο), Μπερνάρ (81’ Τζούρισιτς), Τσέριν, Παλάσιος (46’ Αϊτόρ), Ιωαννίδης (58’ Σπόραρ), Βέρμπιτς.

Bόλος (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης, Άλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα (67’ Κίτσος), Τσοκάνης (81’ Μεταξάς), Γκλάβτσιτς (46’ Μπαριέντος), Μαχαίρας (67’ Τάχατος), Κόμπα, Ντέλετιτς (46’ Μωραϊτης), Μραζ.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Παναθηναϊκός – Βόλος ΝΠΣ 3-0 |HIGHLIGHTS”,”description”:”Παναθηναϊκός – Βόλος ΝΠΣ 3-0 |HIGHLIGHTS”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOC8yNi8xOS8wOV8yMV82NGVhNGRlMTBiZDJkLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M26S”,”uploadDate”:”2023-08-26T19:12:11.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cv2potbb59wp”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο