fbpx

Η πορεία του Νίκα και η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό (vid)

Η πορεία του Νίκα και η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό (vid)

Ο Γιώργος Νίκας, έκανε το “κλικ” σε πολλές ομάδες, με πρώτη να είναι εκείνη του Παναθηναϊκού, που κατάφερε στο τέλος να τον κάνει δικό της, όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Δευτέρας (11/9).

Ο 23χρονος παίκτης, σε τέσσερις σεζόν με την φανέλα της πρώτης ομάδας του Λεβαδειακού έχει γράψει 112 συμμετοχές και έχει σημειώσει 12 γκολ και τρεις ασίστ.

Έχει χρησιμοποιηθεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου από τους προπονητές του, ωστόσο η θέση που φαίνεται να ταιριάζει στον νεαρό μεσοεπιθετικό είναι το λεγόμενο εξαροοκτάρι.

Την σεζόν που πέρασε κατέγραψε 29 συμμετοχές εκ των οποίων στις 23 ήταν στην βασική ενδεκάδα και σημείωσε 6 γκολ. Μάλιστα τα 4 εξ αυτών ήταν στα κρίσιμα ματς των Βοιωτών στα playout, ωστόσο η ομάδα του Λεβαδειακού δεν κατάφερε να μείνει στην Super League.

O Θηβαίος μεσοεπιθετικός, ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό (επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Apexsports), όμως θα μείνει ως δανεικός στον Λεβαδειακό για ακόμη μια σεζόν.

Με τις ακαδημίες (Κ20) του Λεβαδειακού ο Γιώργος Νίκας πρόλαβε να γράψει 51 συμμετοχές και να σημειώσει 12 γκολ πριν υπογράψει συμβόλαιο και μεταβεί στην πρώτη ομάδα.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο