fbpx

Σέρχιο Κόκε: «Επιστρέφω στη φυλακή και δεν φοβάμαι»

Σέρχιο Κόκε: «Επιστρέφω στη φυλακή και δεν φοβάμαι»

Ο Σέρχιο Κόκε μετά την ομολογία του πως ήταν επικεφαλής κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών σε δηλώσεις του τόνισε πως επιστρέφει χωρίς πλέον φόβο στη φυλακή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η ζωή είναι λίγο περίπλοκη… Περιμένω να επιστρέψω στη φυλακή μετά από δύο χρόνια εκεί… Πρέπει να πληρώσεις για ηλίθια πράγματα.

Πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό το συντομότερο δυνατό. Κατάγομαι από μια γειτονιά στη Μάλαγα όπου όλοι οι φίλοι μου είναι παιδικοί φίλοι…

Έχω επαφές παντού, αλλά δεν είμαι ο Πάμπλο Εσκομπάρ βλέπετε! Όταν ακούς “διεθνής διακινητής” λες στον εαυτό σου “Τι στο διάολο έκανε;”

Στη Γαλλία, μπορείς να σκοτωθείς πολύ γρήγορα για αυτό. Εδώ μπορεί να σκοτωθείς κι εσύ, αλλά δεν φοβάμαι. Η φυλακή είναι ανοιχτή για ανθρώπους που κάνουν ηλίθια πράγματα.. Επιστρέφω στη φυλακή, δεν ξέρω για πόσο καιρό, αλλά έχω ποινή μέχρι το 2027».

Για το πώς βίωσε την κράτησή του στην πρώτη του θητεία στη φυλακή: «Γνώριζα τους πάντες, αλλά το να είσαι ποδοσφαιριστής δεν αλλάζει τίποτα. Υπήρχαν πολλοί Γάλλοι, ακόμη και άνθρωποι από τη Μασσαλία. Είδα πολλές φανέλες της Μαρσέιγ στη φυλακή».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο