fbpx

Δυσαρέσκεια στα Χανιά με την κλήρωση

Δυσαρέσκεια στα Χανιά με την κλήρωση

«Βράζουν» στα Χανιά για την κλήρωση του πρωταθλήματος, εξαιτίας του προγράμματος στον πρώτο γύρο!

Συγκεκριμένα η κρητική ομάδα θα πρέπει να δώσει επτά από τα 11 παιχνίδια του πρώτου γύρου μακριά από το «σπίτι» της, αφήνοντάς της μόλις τέσσερις εντός έδρας αγώνες σε αυτό το διάστημα.
Αντίθετα, όλες οι υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, πλην του Παναθηναϊκού Β’, θα δώσουν είτε πέντε είτε έξι εκτός έδρας ματς.

Κάπως έτσι στα Χανιά θεωρούν άδικη πρόκληση για τον σύλλογο αυτή την κλήρωση, ενώ η εκ των βασικών αντιπάλων τους για την άνοδο, η Καλλιθέα θα φύγει από την Αθήνα μόνο την 10η αγωνιστική!

«Με το καλημέρα, με την “κλήρωση”, άρχισαν τα όργανα στο θαυμαστό κόσμο της Super League 2. Έχετε ξαναδεί πρόγραμμα ομάδας με σχεδόν διπλάσιους αγώνες εκτός σε σχέση με εντός στον 1ο γύρο;;; Τα Χανιά λοιπόν, μετά τη σημερινή ηλεκτρονική “κλήρωση”, θα παίξουν 4 αγώνες εντός και 7 εκτός στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος (τη στιγμή που όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν 5-6 ή 6-5, με εξαίρεση τον ΠΑΟ Β’ που έχει 7-4). Για να μην πω ότι επιπλέον θα παίξουμε όλα τα ντέρμπι εκτός στον 1ο γύρο…

Την ίδια στιγμή, “έτυχε” η Καλλιθέα να βγαίνει για πρώτη φορά εκτός Αθήνας την 10η αγωνιστική (κάτι από Κηφισιά πέρυσι μου θυμίζει αυτό)… Ενώ και η Καλαμάτα “έτυχε” να έχει κι αυτή καλή κλήρωση… Θα μου πείτε ότι όλοι θα παίξουν με όλους εντός-εκτός και συνεπώς το πρόγραμμα δεν παίζει σημασία. Δεν είναι έτσι κι όσοι ασχολούνται το ξέρουν πολύ καλά. Δεν πειράζει όμως, τουλάχιστον πέφτουν οι μάσκες από πολύ νωρίς για να ξέρουμε τι έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε (και) φέτος.

Ραντεβού στο γήπεδο…», σημειώνει εξωδιοικητικός παράγοντας της ΠΑΕ Χανιά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο