fbpx

«Μουγκή» η ΕΠΟ για την επική γκάφα των Κωνσταντινίδη, Φύσσα στην Εθνική Ομάδα! 

«Μουγκή» η ΕΠΟ για την επική γκάφα των Κωνσταντινίδη, Φύσσα στην Εθνική Ομάδα! 

Συνέβη κι αυτό στην ΕΠΟ. Σήμερα συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της, το κορυφαίο δηλαδή διοικητικό όργανο του ποδοσφαίρου, και δεν ειπώθηκε κουβέντα για την απίστευτη γκάφα του τεχνικού διευθυντή Κώστα Κωνσταντινίδη, και του επικεφαλής όλων των Εθνικών Ομάδων Τάκη Φύσσα, οι οποίοι… τιμώρησαν τους Τσιμίκα, Μάνταλο, Κουρμπέλη και Σιώπη, χωρίς να είναι τιμωρημένοι από την ΟΥΕΦΑ, και γι’ αυτό δεν έπαιξαν στο επίσημο παιχνίδι με το Γιβραλτάρ.

Οι τέσσερις διεθνείς δεν αγωνίστηκαν, διότι είχαν συμπληρώσει δύο κίτρινες κάρτες στην προκριματική φάση του Euro2024 και οι Κωνσταντινίδης, Φύσσας θεώρησαν πως είναι τιμωρημένοι. Η ποινή της μίας αγωνιστικής επιβάλλεται όταν ένας ποδοσφαιριστής αντικρύσει τρεις κίτρινες! Παρά την επική γκάφα τους το απίστευτο δίδυμο δεν υπέβαλε την παραίτηση του.

Ούτε όμως και η ΕΠΟ ζήτησε τις παραιτήσεις τους. Οι σύμβουλοι της Ομοσπονδίας ήταν «μουγγοί» στην ΕΕ και δεν είπαν κουβέντα για την μεγαλειώδη γκάφα των Κωνσταντινίδη, Φύσσα.  Δεν θα είναι έκπληξη μάλιστα αν η διοίκηση Μπαλτάκου τους δώσει και (για κάποιο λόγο) μπόνους. Ετσι κι αλλιώς, η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημα της στην ΕΠΟ…

Σε χθεσινή της ανακοίνωση η ΕΠΟ ανέφερε ότι: «1. Πρόκειται περί αναμφισβήτητου λάθους,  όπως παραδέχονται οι Κώστας Κωνσταντινίδης, τεχνικός διευθυντής και επικεφαλής όλων των Εθνικών Ομάδων και Τάκης Φύσσας, αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών, μολονότι το λάθος αυτό δεν είχε καμία πρακτική συνέπεια.

2. Η Διοίκηση, θα ερευνήσει το θέμα συνεκτιμώντας τη συνολική προσφορά καθενός στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ειδικότερη προσφορά τους στην Εθνική Ομάδα, θα αποφασίσει δε περί του πρακτέου τις προσεχείς ημέρες». Τελικά στο δίδυμο της γκάφας δεν δόθηκε ούτε κίτρινη κάρτα 

Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΟΣ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο