fbpx

Ντροπή: Ο Κ. Θεοδωρόπουλος έχασε το σπίτι του στις πλημμύρες και η ΑΕΛ του λύνει το συμβόλαιο, παρ’ ότι είναι τραυματίας

Ντροπή: Ο Κ. Θεοδωρόπουλος έχασε το σπίτι του στις πλημμύρες και η ΑΕΛ του λύνει το συμβόλαιο, παρ’ ότι είναι τραυματίας

Ο ΠΣΑΠΠ στέκεται στο πλευρό του Κώστα Θεοδωρόπουλου, ο οποίος είναι ένας από τους χιλιάδες πληγέντες της κακοκαιρίας στη Λάρισα και παρόλα αυτά η ΠΑΕ ΑΕΛ του δείχνει την πόρτα της εξόδου από την ομάδα.

Ο 33χρονος πορτιέρο αντίκρισε κατεστραμμένο το πατρικό του σπίτι, αλλά κι εκείνο της αδερφής του, τα οποία βρίσκονταν στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης.

Σε ανακοίνωση του ο ΠΣΑΠΠ αναφέρει:

«Η Θεσσαλία βίωσε τον όλεθρο, την καταστροφή και δυστυχώς τον θάνατο, αφού η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή άφησε πίσω της νεκρούς και διαλυμένες περιουσίες που αντιστοιχούσαν στους κόπους μιας ζωής.

Ο ΠΣΑΠΠ συμπαραστέκεται στον Κώστα Θεοδωρόπουλο, τον συνάδελφό μας της ΠΑΕ ΑΕΛ που συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πληγέντων, καθώς αντίκρισε κατεστραμμένο το πατρικό του σπίτι αλλά εκείνο της αδερφής του που βρίσκονταν στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης».

Ο Κ. Θεοδωρόπουλος, ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν αρχηγός στην Λάρισα, τον Φεβρουάριο του 2023 τραυματίστηκε στην προπόνηση. Υπέστη ρήξη χιαστού και οδηγήθηκε στο χειρουργείο, προκειμένου να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα.

Ακόμα βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης και σε αυτήν την δύσκολη περίοδο, ενώ οι γονείς και η αδερφή του έχασαν τα σπίτια τους, η διοίκηση της ΑΕΛ του ζητά να λύσει το συμβόλαιό του. Ντροπή…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο