fbpx

Σπανός: «Από τα καλύτερα ρόστερ των τελευταίων ετών ο Ατρόμητος, ραντεβού στο γήπεδο»

Σπανός: «Από τα καλύτερα ρόστερ των τελευταίων ετών ο Ατρόμητος, ραντεβού στο γήπεδο»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας, για να δώσει βροντερό “παρών” στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, κόντρα στον Βόλο (18/9).

Αναλυτικά:

“Φίλη και φίλε του Ατρόμητου,

Έπειτα από ακριβώς 135 μέρες η ομάδα μας επιστρέφει στο «σπίτι» της για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο και η προσμονή όλων μας είναι μεγάλη. Αυτή η προσμονή δεν αφορά μόνο στην επάνοδο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις εντός Περιστεριού μετά το εν λόγω μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά έχει να κάνει κυρίως με την ανυπομονησία να σε ξαναδούμε στο γήπεδο, ώστε όλοι μαζί να σπρώξουμε τον Ατρόμητο σε μια εμφάνιση και σε ένα αποτέλεσμα που θα μας φέρουν χαμόγελα!

Κατά την περίοδο του καλοκαιριού ως διοίκηση προχωρήσαμε στις αλλαγές εκείνες που θεωρούσαμε ότι έπρεπε να γίνουν τόσο στο αγωνιστικό τμήμα, όσο και στις υποδομές (γήπεδο, προπονητικό κέντρο), με αποκλειστικό γνώμονα την πρόοδο της ομάδας μας σε όλους τους τομείς, παρά τη δύσκολη οικονομική πραγματικότητα που έχει παγιωθεί τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με συντονισμένες κινήσεις και στην κυριολεξία μέχρι το τελευταίο λεπτό των μεταγραφών, το έμψυχο δυναμικό ενισχύθηκε σε τέτοιο βαθμό, ώστε να το θεωρούμε ως ένα από τα καλύτερα και ως ένα από τα ποιοτικότερα των τελευταίων ετών, που θα μπορέσει να μας οδηγήσει σε νέες επιτυχίες”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο