fbpx

Τβέντε – Άγιαξ 3-1: Κρίση ταυτότητας για τον Αίαντα

Τβέντε – Άγιαξ 3-1: Κρίση ταυτότητας για τον Αίαντα

Για λογαριασμό της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ολλανδίας η Τβέντε φιλοξένησε τον Άγιαξ (ο οποίος είναι αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League) και τον νίκησε με 3-1.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ φιλοξενεί στις 5/10, 19:45 τον Άγιαξ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το ματς:

Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε στο παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο, αφού πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης κατάφερε και άνοιξε το σκορ με τον Ροτς και έβαλε δύσκολα στον Άγιαξ.

Πριν ο “Αίαντας” προλάβει να συνέλθει από το σοκ του γρήγορου γκολ, είδε εκ νέου τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του, αυτή την φορά από τα πόδια του Στέινχ στο 11ο λεπτό.

Οι παίκτες του Άγιαξ θέλησαν να βγάλουν αντίδραση, ανεβάζοντας ψηλά την πίεση και κυνηγούσαν σε όλο το γήπεδο, πράγμα που απέφερε αποτέλεσμα αφού στο 35′ μείωσαν σε 2-1 με τον Μπρόμπεϊ και πήγαν στα αποδυτήρια με το μομέντουμ υπέρ τους.

Στο δεύτερο μέρος, η Τβέντε έδειξε πως δεν θέλει να αφήσει τον αντίπαλο της να κάνει παιχνίδι και έσφιξε την πίεση της.

Ο Άγιαξ προσπαθούσε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης ωστόσο δεν είχε και την καλύτερη δυνατή ανάπτυξη τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και άφηνε μεγάλα κενά στο γήπεδο.

Κενά τα οποία τα εκμεταλλεύτηκε η Τβέντε και έκανε το 3-1 με τον Ουνουβάρι στο 79′, υποχρεώνοντας τον Άγιαξ να μείνει στην 12η θέση με μόλις πέντε βαθμούς σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο