fbpx

Futsal Super League, 1η αγωνιστική: Καλή αρχή για Ερμή, Ικόνιο και Λαμία- Όλα τα αποτελέσματα

Futsal Super League, 1η αγωνιστική: Καλή αρχή για Ερμή, Ικόνιο και Λαμία- Όλα τα αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική της φετινής Stoiximan Futsal Super League, η οποία περιλάμβανε έξι δυνατές αναμετρήσεις, με μία εξ’ αυτών να γίνεται το Σάββατο (16/9), και τις υπόλοιπες την Κυριακή (17/9).

Το Σάββατο, η ΑΕΚ είχε εύκολο πέρασμα από την έδρα της ΑΕΛ Futsal, μιας και επικράτησε με 2-12 κάνοντας δυναμικό ξεκίνημα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, μετά την κατάκτηση του Super Cup στο «Δαΐς» επί του περσινού πρωταθλητή, ΑΣΕ Δούκα.

Την Κυριακή, η Λαμία έκανε ονειρική επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού πρωταθλήματος, κερδίζοντας τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής με το ευρύ σκορ 10-1, ενώ και ο Ερμής Ζωγράφου επικράτησε της Υπεροχής Τρικάλων με 2-5.

Παράλληλα, το Νέο Ικόνιο δε συνάντησε αντίσταση στην έδρα της Κόμπρας ΑΠΣ στον Βύρωνα, την οποία κέρδισε με 0-6, ενώ και ο Παναθηναϊκός γύρισε στη μεγάλη κατηγορία με σημαντική εντός έδρας νίκη στο «Μετς», επικρατώντας της ΑΣ Αθήνα 90′ με 2-1.

Τέλος, η ΓΣ Σαλαμίνα πήρε το διπλό στην έδρα των Τραχώνων Αλίμου με 5-9, στο πιο χορταστικό παιχνίδι της πρεμιέρας με 14(!) γκολ, ενώ ρεπό είχε ο ΑΣΕΔ.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο 16/9:
ΑΕΛ Futsal-ΑΕΚ 2-12

Κυριακή 17/9:
Λαμία-Πήγασος Αγ. Παρασκευής 10-1
Υπεροχή Τρικάλων-Ερμής Ζωγράφου 2-5
Κόμπρα-Νέο Ικόνιο 0-6
Παναθηναϊκός-Αθήνα ’90 2-1
Τράχωνες Αλίμου-ΓΣ Σαλαμίνας 5-9

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο