fbpx

Γκαλτιέ: «Θέλω να επιστρέψω»

Γκαλτιέ: «Θέλω να επιστρέψω»

Για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για ρατσιστική συμπεριφορά μίλησε για πρώτη φορά ο Κριστόφ Γκαλτιέ.

Ο πρώην προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν παραχώρησε συνέντευξη στο «Canal+» και μίλησε για τις κατηγορίες που τον θέλουν να έχει κάνει ρατσιστικές και ισλαμοφοβικές δηλώσεις στο πλαίσιο δημιουργίας της ομάδας την σεζόν 2021-2022.

«Είναι ψευδές, απολύτως ψευδές. Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου με ξέρουν, οι παίκτες με ξέρουν, οι προπονητές με ξέρουν, όλοι ξέρουν ποιος είμαι. Θα τα εξηγήσω στην ακροαματική διαδικασία», τόνισε αρχικά, με τη διαδικασία αυτή να είναι προγραμματισμένη για τις 15 Δεκεμβρίου, ενώπιον του Κακουργιοδικείου της Νίκαιας.

Όσον αφορά στην θητεία του στους πρωταθλητές Γαλλίας, ο έμπειρος προπονητής, είπε: «Έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Διασκέδασα προπονώντας αυτή την ομάδα. Είμαι υπερήφανος για ένα πράγμα, την κατάκτηση αυτού του 11ου τίτλου πρωταθλητή Γαλλίας».

Τέλος, αναφερόμενος στο επαγγελματικό του μέλλον, πρόσθεσε: «Με καθησύχασε το γεγονός ότι κάποιοι σύλλογοι επικοινώνησαν μαζί μου. Η θέση μου είναι στον πάγκο και όχι μπροστά στην τηλεόραση να παρακολουθώ αγώνες. Θα μπορούσα να είχα ξαναρχίσει γρήγορα; Ναι αλλά δεν το ήθελα. Χρειαζόμουν να ηρεμήσω και να αναλύσω τα δεδομένα. Αλλά βλέπω ότι μετά από δυόμισι, τρεις μήνες, ότι θέλω να επιστρέψω. Είμαι νέος και είμαι σε καλή κατάσταση. Έχω το δικαίωμα να ονειρεύομαι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο