fbpx

Ολυμπιακός: Η επιστροφή Ποντένσε μέσα από τα… λόγια του Πορτογάλου (vid)

Ολυμπιακός: Η επιστροφή Ποντένσε μέσα από τα… λόγια του Πορτογάλου (vid)

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση με τον Ολυμπιακό αλλά και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας με την ΑΕΚ μίλησε μετά το τέλος του ματς ο Ντάνιελ Ποντένσε.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Ντάνιελ Ποντένσε στην COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Ντάνιελ Ποντένσε στην COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOS8xNy8yMC80OV8zMF82NTA3NjY1YTU4OWEyLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M13S”,”uploadDate”:”2023-09-17T20:51:36.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cvlhlghqo3gh”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Αναλυτικά:

«Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή μου. Είμαι σε καλή κατάσταση, παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιώνομαι. Πρέπει να εξελιχθούμε ως ομάδα, δεν χαρήκαμε μόνο με τον βαθμό σήμερα.

Δεν είμαι ευχαριστημένος, θέλαμε να κερδίσουμε παρά το ότι είχαμε ευκαιρίες. Πρέπει να δεχθούμε πως πήραμε τον βαθμό. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα πάρουμε πολλούς βαθμούς στη συνέχεια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο