fbpx

Μάντσεστερ Σίτι: Ανησυχία για τον τραυματισμό του Σίλβα – Η ατάκα του Γκουαρντιόλα

Μάντσεστερ Σίτι: Ανησυχία για τον τραυματισμό του Σίλβα – Η ατάκα του Γκουαρντιόλα

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, δήλωσε ότι η ομάδα του βρίσκεται τώρα σε «μπελάδες» αφού ο Μπερνάρντο Σίλβα εντάχθηκε στην μακρά λίστα τραυματισμών του συλλόγου.

Ο Σίλβα, ο οποίος υπέγραψε επέκταση ενός έτους τον περασμένο μήνα, που θα τον κρατήσει στη Σίτι μέχρι το 2026, αναγκάστηκε να αποχωρήσει πριν από το ημίχρονο της εντός έδρας νίκης (3-1) της Σίτι επί του Ερυθρού Αστέρα στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου του Champions League την Τρίτη.

Η Σίτι είναι ήδη χωρίς τους βασικούς Κέβιν Ντε Μπρόινε, Τζον Στόουνς, Τζακ Γκρίλις και Ματέο Κόβατσιτς λόγω τραυματισμού.

«Ο Σίλβα δεν είπε τίποτα στο τέλος», είπε ο Γκουαρντιόλα. «Δεν μίλησα με τους γιατρούς, αλλά προφανώς, για τα επόμενα παιχνίδια, δεν θα μπορεί να παίξει».

Η Σίτι υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ το Σάββατο, προσπαθώντας για το «έξι στα έξι», αλλά ο Γκουαρντιόλα ανησυχεί για τον αντίκτυπο που θα έχει στην ομάδα η ταυτόχρονη απουσία τόσο πολλών βασικών παικτών.

«Είμαστε σε μπελάδες, αλλά δεν πρόκειται να πω, Ωχ, έχουμε πολλούς τραυματισμούς», είπε στους δημοσιογράφους και συνέχισε: «Όταν έχουμε πέντε σημαντικούς παίκτες – πραγματικά, πολύ σημαντικούς παίκτες – τραυματίες, θα είναι δύσκολο να το διατηρήσουμε την απόδοσή μας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά είναι αυτό που είναι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο