fbpx

Μέσι: «Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν ήταν αυτό που ήλπιζα»

Μέσι: «Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν ήταν αυτό που ήλπιζα»

Ο Λιονέλ Μέσι, έδωσε συνέντευξη σε μέσο της Αμερικής και τόνισε πως στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως περίμενε, το αντίθετο μάλιστα, αφού δεν έλαβε την αναγνώριση που είχε στο μυαλό του.

Αναλυτικά:

«Δεν ήταν αυτό που ήλπιζα, αλλά πάντα λέω ότι τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Αν και δεν ήμουν καλός στην Παρί, τότε στέφθηκα παγκόσμιος πρωταθλητής. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, και ίσως έπρεπε να γινόταν έτσι.

Γεγονός είναι ότι ήμουν ο μόνος παίκτης, ανάμεσα στους άλλους 25 Αργεντίνους παγκόσμιους πρωταθλητές που δεν είχε την αναμενόμενη αναγνώριση. Αλλα δεν πειραζει. Μετά, ήταν κατανοητό, ήμουν στο μέρος όπου εξαιτίας μας δεν είχαν ξαναγίνει παγκόσμιοι πρωταθλητές».

Σε ερώτηση για το μέλλον του και σε μια πιθανή συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό:
«Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, το έχω ήδη πει. Δεν το σκέφτομαι ακόμα γιατί είναι μακριά, σκέφτομαι το Κόπα Αμέρικα. Μετά το Κόπα Αμέρικα, θα δούμε, εξαρτάται από το πώς νιώθω. Μεσολαβούν ακόμη τρία χρόνια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο