fbpx

Ιταλία-5η αγωνιστική: Χαμηλό «εμπόδιο» για την Ίντερ

Serie A

Χωρίς το πολύ σπουδαίο παιχνίδι συνεχίζεται η Serie A το διάστημα 22-24 Σεπτεμβρίου, όταν θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις για την 5η αγωνιστική.

Η πρωτοπόρος Ίντερ αναμετράται στο «Κάρλο Καστελάνι» με την -ουραγό και χωρίς βαθμό- Έμπολι και θα επιδιώξει να πανηγυρίσει το «5 στα 5», προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Από την πλευρά της, η Μίλαν θα επιδιώξει να αφήσει πίσω της τη συντριβή στο ντέρμπι του Μιλάνου, αλλά και τη «λευκή» ισοπαλία με τη Νιούκαστλ για το Champions League και να αρχίζει ένα νικηφόρο σερί, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Βερόνα στο «Σαν Σίρο».

Στο μεταξύ, η Γιουβέντους αναμετράται στο Σασουόλο με την τοπική ομάδα και χρειάζεται τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να παραμείνει στο -2 από το… ρετιρέ, ενώ η πρωταθλήτρια Νάπολι, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Μπράγκα, αντιμετωπίζει στην Μπολόνια την τοπική ομάδα.

Από εκεί και πέρα, η Λάτσιο θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά την ήττα από τη «Γιούβε» (αλλά και την ισοπαλία με την Ατλέτικο Μαδρίτης), καθώς υποδέχεται τη Μόντσα, ενώ η Ρόμα θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα, καθώς αναμετράται στο Τορίνο με την ομώνυμη ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο αναμετρήσεις της 5ης ημέρας έχουν προγραμματιστεί για αύριο Παρασκευή (22/9), καθώς το διάστημα 26-28 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η -εμβόλιμη- 6η αγωνιστική στη Serie A.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στη Serie A και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Σαλερνιτάνα-Φροζινόνε 1-1
Λέτσε-Τζένοα 1-0

Μίλαν-Βερόνα 23/9
Σασουόλο-Γιουβέντους 23/9
Λάτσιο-Μόντσα 23/9
Έμπολι-Ίντερ 24/9
Αταλάντα-Κάλιαρι 24/9
Ουντινέζε-Φιορεντίνα 24/9
Μπολόνια-Νάπολι 24/9
Τορίνο-Ρόμα 24/9

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

Ίντερ 12
Γιουβέντους 10
Μίλαν 9
Λέτσε 8
Νάπολι 7
Φροζινόνε 7
Τορίνο 7
Φιορεντίνα 7
Βερόνα 7
Αταλάντα 6
Μπολόνια 5
Ρόμα 4
Τζένοα 4
Μόντσα 4
Λάτσιο 3
Ουντινέζε 3
Σασουόλο 3
Κάλιαρι 2
Σαλερνιτάνα 2
Έμπολι 0

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο