fbpx

Special One στην… αντεπίθεση: «Δεν καταστρέφω την ποιότητα των παικτών μου»

Special One στην… αντεπίθεση: «Δεν καταστρέφω την ποιότητα των παικτών μου»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο βρήκε την ευκαιρία να δώσει απαντήσεις στους επικριτές του, μετά το 2-0 επί της Φροζινόνε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως δεν καταστρέφει την ποιότητα των παικτών του και πως παράδειγμα αποτελεί ο Ρομέλου Λουκάκου, που έκανε το 1-0 στο χτεσινό ματς.

Ο Μουρίνιο δήλωσε πως ο Βέλγος επιθετικός έχει βρει τον καλό του εαυτό στους Τζιαλορόσι, με τους οποίος μετράει ήδη τέσσερα γκολ.

«Τουλάχιστον τώρα κάποιοι δεν μπορούν να με κατηγορήσουν ότι δε βοηθάω τον Λουκάκου. Μπορεί να σκοράρει γκολ εδώ στη Ρόμα, όπως σκόραρε με τη Γιουνάιτεντ και την Ίντερ. Δεν είμαι κάποιος που καταστρέφει την ποιότητα των ποδοσφαιριστών», τόνισε ο Μουρίνιο!

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ρόμα – Φροζινόνε 2-0 |HIGHLIGHTS”,”description”:”Ρόμα – Φροζινόνε 2-0 |HIGHLIGHTS”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8xMC8wMS8yMS8xMV8yOV82NTE5ZTA4MTVlYWE4LmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M16S”,”uploadDate”:”2023-10-01T21:10:23.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cvxes7lrlq4h”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο