fbpx

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Κράτησε Φρίμπονγκ

Bundesliga

Από την άφιξή του στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, τον Ιανουάριο του 2021, ο Τζέρεμι Φριμπόνγκ καθιερώθηκε ως το έμβολο στη δεξιά πλευρά της ομάδας, την οποία έχει την ικανότητα να παίζει ολόκληρη.

Αεικίνητος στα μάτια του Τσάμπι Αλόνσο, ο Ολλανδός καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους στη θέση του κι έχει μεγάλη ζήτηση τους τελευταίους μήνες.

Έχοντας επίγνωση του ταλέντου του, ωστόσο, η διοίκηση εργάστηκε για την επέκταση της συνεργασίας με τον 22χρονο άσο, του οποίου το συμβόλαιο έληγε τον Ιούλιο του 2025 αλλά πήρε πια παράταση ως το 2028.

Τελικά, αυτή την Τρίτη (3/10) οι ένοικοι της «BayArena» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή τους, μέσω των κοινωνικών δικτύων.

«Ο Τζέρεμι Φριμπόνγκ δεν έχει γίνει μόνο μια πολύ αγαπημένη φιγούρα στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Λεβερκούζεν, Σίμον Ρόλφες.

«Αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Μπουντεσλίγκα ως επιθετικός δεξιός μπακ. Αυτή η επέκταση συμβολαίου υπογραμμίζει τη σημασία του Τζέρεμι για τη διοίκησή μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο