fbpx

Γκαρσιά: «Παίξαμε στο επίπεδο της Ρεάλ» 

Γκαρσιά: «Παίξαμε στο επίπεδο της Ρεάλ» 

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, έμεινε ο Ρούντι Γκαρσιά, παρά την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Ρεάλ Μαδρίτης, για την 2η αγωνιστική του Champions League.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το ματς στο «Sky Sport», ο προπονητής της Νάπολι επεσήμανε: «Πιστεύω ότι η ισοπαλία θα ήταν ένα αποτέλεσμα πιο δίκαιο σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα. Παίξαμε στο επίπεδο της Ρεάλ που είναι ένα μεγάλη ομάδα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Υπήρχαν πράγματα που μου άρεσαν και άλλα λιγότερο, όπως το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε. Μου άρεσε πολύ η επιστροφή μας από τα αποδυτήρια, καθώς είδαμε μια επιθετική Νάπολι που θα μπορούσε να είχε νικήσει αυτό το ματς. Δεν θέλω να μιλήσω για την διαιτησία και συγκεκριμένα το φάουλ του Ρούντιγκερ που δεν σφυρίστηκε και που οδήγησε στο τρίτο γκολ της Ρεάλ. Ηταν ο τέταρτος αγώνας για την ομάδα μου σε εννέα ημέρες. Υπήρχαν κάποιοι παίκτες που ήταν λίγο κουρασμένοι, ειδικά στο μεσαία γραμμή».

Κάρλο Αντσελότι, προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης: “Έπρεπε να παλέψουμε μέχρι το τέλος για να διατηρήσουμε αυτή τη νίκη. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε να δεχτούμε αυτό το πρώτο γκολ, αντιδράσαμε καλά σκοράροντας δύο γκολ. Έχω μεγάλες αμφιβολίες για το πέναλτι που σφυρίχτηκε υπέρ τους Ο Φεντερίκο (Βαλβέρδε) στη συνέχεια μας έδωσε τη νίκη με αυτό το εξαιρετικό χτύπημα, είναι ένας φανταστικός παίκτης που πάντα σκοράρει σημαντικά γκολ. και χαρακτήρα».

Ματέο Πολιτάνο, μέσος της Νάπολι: «Μάλλον θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει τα πράγματα καλύτερα, αυτό είναι προφανές, αλλά η Ρεάλ είναι μεγάλη ομάδα και παίξαμε στο επίπεδό της».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο