fbpx

Τότεναμ: Προφορική συμφωνία με τον Ζότα

Τότεναμ: Προφορική συμφωνία με τον Ζότα

Φεύγει από την Αλ Ιτιχάντ ο Ζότα και είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία. Η ομάδα της Τζέντα ολοκλήρωσε το καλοκαίρι τις επαφές και ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Πορτογάλου μέσου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια.

Οι Σαουδάραβες πρόσφεραν 20 εκ. ευρώ σε ετήσια βάση στον πρώην άσο της Σέλτικ, με την οποία συμφώνησαν στα 30 εκατ. ευρώ, καθώς και μπόνους από τα δικαιώματα της εικόνας του και εμπορικές συμφωνίες για να τον δελεάσουν να φορέσει τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ. Πάντως η συνέχεια δεν ήταν αυτή που ήθελε η Αλ Ιτιχάντ, καθώς ο Ζότα δεν έχει προσαρμοστεί και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Επίσης οι κανονισμοί της λίγκας στη Σαουδική Αραβία επιτρέπουν οκτώ ξένους παίκτες σε κάθε ομάδα και η Αλ Ιτιχάντ έχει εννιά με τον Ζότα να είναι ο πρώτος υποψήφιος για να φύγει.

Έτσι ο Ζότα αναμένεται να φορέσει τον Ιανουάριο τη φανέλα της Τότεναμ, καθώς ο Αγγελος Ποστέκογλου τον ξέρει καλά από τη κοινή θητεία του στη Σέλτικ. Μάλιστα τα αγγλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο