fbpx

Ιταλία-8η αγωνιστική: Χαμηλά «εμπόδια» για τις ομάδες του Μιλάνου

Ιταλία-8η αγωνιστική: Χαμηλά «εμπόδια» για τις ομάδες του Μιλάνου

Με την 8η αγωνιστική συνεχίζεται το διάστημα 6-8 Οκτωβρίου η Serie A και οι ομάδες του Μιλάνου, οι οποίες είναι επικεφαλής στη βαθμολογία, έχουν θεωρητικά εύκολες αποστολές.

Οι «νερατζούρι», οι οποίοι είναι πρώτοι στην κατάταξη χάρη στην καλύτερη διαφορά τερμάτων τους (+16 έναντι +7) και προέρχονται από την επικράτηση επί της Μπενφίκα στο Champions League, υποδέχονται το Σάββατο την Μπολόνια και με νίκη θα διατηρηθούν στο… ρετιρέ για τις επόμενες 15 ημέρες, καθώς την επόμενη εβδομάδα υπάρχει διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Από την πλευρά τους, οι «ροσονέρι» καλούνται να αφήσουν πίσω τη «λευκή» ισοπαλία με την Ντόρτμουντ και να πετύχουν στη Γένοβα την τέταρτη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα κόντρα στην Τζένοα, προκειμένου να πάνε χωρίς απώλειες στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής (22/10) με τη Γιουβέντους.

Στο μεταξύ, η πρωταθλήτρια Νάπολι «μονομαχεί» με τη Φιορεντίνα, στη συνάντηση με την οποία ολοκληρώνεται η 8η ημέρα, με «έπαθλο» την παραμονή στην τρίτη θέση της κατάταξης, ενώ η Γιουβέντους υποδέχεται τη «συμπολίτισσα» Τορίνο στο “Derby della Mole”, όπως είναι επίσης γνωστή η αναμέτρηση των δύο μεγαλύτερων ομάδων της πόλης. Από εκεί και πέρα, Λάτσιο και Ρόμα θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Αταλάντα και την ουραγό Κάλιαρι, αντίστοιχα, προκειμένου να «αναρριχηθούν» βαθμολογικά.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής και η βαθμολογία στη Serie A έχουν ως εξής:

Έμπολι-Ουντινέζε 6/10
Λέτσε-Σασουόλο 6/10
Ίντερ-Μπολόνια 7/10
Γιουβέντους-Τορίνο 7/10
Τζένοα-Μίλαν 7/10
Μόντσα-Σαλερνιτάνα 8/10
Φροζινόνε-Βερόνα 8/10
Λάτσιο-Αταλάντα 8/10
Κάλιαρι-Ρόμα 8/10
Νάπολι-Φιορεντίνα 8/10

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες)

Ίντερ 18
Μίλαν 18
Νάπολι 14
Γιουβέντους 14
Φιορεντίνα 14
Αταλάντα 13
Λέτσε 11
Μπολόνια 10
Φροζινόνε 9
Τορίνο 9
Σασουόλο 9
Μόντσα 9
Ρόμα 8
Τζένοα 8
Βερόνα 8
Λάτσιο 7
Ουντινέζε 4
Σαλερνιτάνα 3
Έμπολι 3
Κάλιαρι 2

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο