fbpx

Καμπανιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-3: Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας οι Αρκάδες

Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε με σκορ 1-3 τον Καμπανιακό στην Ευκαρπία για τον 5ο γύρο του κυπέλλου Ελλάδος.

Η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να προηγηθεί στο 19′ όταν ο Τότσκα σέντραρε από τα δεξιά και ο Πόζογλου με όμορφο γυριστό σουτ, έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Παπαδόπουλου για το 1-0.

Οι Αρκάδες στη συνέχεια κατάφεραν να πάρουν τα ηνία του αγώνα και απείλησαν στο 25′ με τον Κασαπίδη ν’ αποκρούει την κεφαλιά του Μπαρτόλο που όμως δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο, στο ίδιο λεπτό, και την αντίστοιχη κεφαλιά του Κρεσπί μετά τη σέντρα του Καλτσά για να γίνει έτσι το 1-1.

Οι παίκτες του Αστέρα στο δεύτερο μέρος, έκαναν την ανατροπή στο 54′, καθώς ο Μιριτέγιο βρήκε τον Μάντζη και αυτός νίκησε τον Κασαπίδη κάνοντας το 1-2 για να έρθει ο Καλτσάς στο 58′ να σκοράρει διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-3 που έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

Καμπανιακός (Σαπάνης): Κασαπίδης, Μπούσης, Νικολαίδης, Φροσύνης, Π. Καθάριος (Μανιός 65′), Σαρβανίδης, Πόζογλου (Ταΐρης 88′), Ν. Καθάριος, Γαρύφαλλος (Προσκυνητόπουλος 65′), Τότσκα (Ζαννάκης 77′), Γιουκούδης.

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνο, Ατιένθα, Γκαρσία, Χουχούμης, Μουνάφο (Αλάγκμπε 77′), Σουρλής, Καλτσάς (Σίτο 89′), Μπαρτόλο (Μάντζης 46′), Μιριτέγιο, Κρεσπί (Ζουγλής 77′).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο