fbpx

Μαγκουάιρ: Οι συμβουλές που πήρε από τον Μπέκαμ

Μαγκουάιρ: Οι συμβουλές που πήρε από τον Μπέκαμ

Η αποκάλυψη του Χάρι Μαγκουάιρ για το τηλέφωνο που τον πήρε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μετά τη νίκη της Αγγλίας επί της Σκωτίας.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου και νυν ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι επικοινώνησε με τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να του δώσει συμβουλές σχετικά με το πώς να χειριστεί την κακοποίηση που δέχεται από τους φιλάθλους.

«Στην πραγματικότητα μίλησα με τον Ντέιβιντ πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, μετά τον αγώνα με τη Σκωτία. Ήρθε σε επαφή μαζί μου, οπότε ήταν πολύ ωραίο από μέρους του και το εκτίμησα πραγματικά. Αν παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ, ο Ντέιβιντ εξηγεί πολλά για το πώς το αντιμετώπισε», τόνισε ο Μαγκουάιρ.

«Σήμαινε τα πάντα για μένα. Έχω μιλήσει για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ότι ήταν κάποιος που παρακολουθούσα όταν ήμουν μικρό αγόρι. Δυστυχώς δεν κατέληξα στο δεξί άκρο σκοράροντας και δίνοντας ασίστ όπως εκείνος. Αλλά ήταν ένα μεγάλο πρότυπο όταν μεγάλωνα. Δείχνει το επίπεδό του με το να επικοινωνήσει μαζί μου και να μου στείλει μήνυμα.

Ήταν κάτι που εκτιμώ πολύ. Ήταν συγκινητικό. Το κύριο πράγμα που έκανε είναι ότι μου θύμισε την καριέρα και τις μεγάλες στιγμές που είχα. Όταν περνάς δύσκολες στιγμές, πρέπει να περάσεις από προηγούμενες εμπειρίες πράγματα που έχεις καταφέρει στην καριέρα σου», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο