fbpx

Super League 2-Α’ Όμιλος: Αναζητά ηρεμία στη Μυτιλήνη η ΑΕΛ

ΑΕΛ

Επειτα από την αναταραχή που προκλήθηκε ανάμεσα σε οπαδούς και διοίκηση, με επίκεντρο τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη, η ΑΕΛ ταξιδεύει στη Μυτιλήνη, στο πλαίσιο της – λειψής ελέω εθνικών ομάδων – 4ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο Δερμιτζάκης παραμένει, μέχρι νεοτέρας, στον πάγκο των «βυσσινί», αλλά ο Αιολικός ουδόλως ασχολείται με αυτό. Αντίθετα, οι νησιώτες αναζητούν την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη τους, θέλοντας να… ντουμπλάρουν τις εκτός έδρας αποτυχίες της ΑΕΛ και να ρίξουν κι άλλο αλάτι στις (ανοιχτές) πληγές της.

Η πρωτοπόρος Αναγέννηση Καρδίτσας ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Μακεδονικό, με τους «πράσινους» να ψάχνουν το πρώτο «τρίποντο» στην έδρα τους και τους Θεσσαλούς την παραμονή στην κορυφή. Στραβοπάτημα της Καρδίτσας ελπίζει να εκμεταλλευτεί ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί, που έχουν κάνει το 2×2, υποδέχονται τον Απόλλωνα Πόντου των πολλών προβλημάτων κι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, τέλος, η Νίκη Βόλου φιλοξενεί την Κοζάνη, με τους Θεσσαλούς να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία στο ματς με τη Λιβαδειά και να προσπαθούν να ανακάμψουν. Η Κοζάνη, από την άλλη, αναζητά τον πρώτο της εκτός έδρας βαθμό και την απομάκρυνση από τις τελευταίες θέσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

16:00 Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, Νίκη Βόλου – Κοζάνη
16:00 Γήπεδο Μακεδονικού, Μακεδονικός – Αναγέννηση Καρδίτσας
16:00 Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, Λεβαδειακός – Απόλλων Πόντου
16:00 Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, Αιολικός – ΑΕΛ

Ρεπό: ΑΕΚ Β’, Καμπανιακός

*Ο αγώνας ΠΟΤ Ηρακλής – ΠΑΟΚ Β’ αναβάλλεται λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β’ σε εθνικές ομάδες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο