fbpx

Ιρλανδία: Στηρίζουν τον προπονητή οι διεθνείς

Ιρλανδία

Οι επιθετικοί της εθνικής Ιρλανδίας, Κάλουμ Ρόμπινσον και Μίκεϊ Τζόνστον, στήριξαν τον υπό… πίεση ομοσπονδιακό προπονητή, Στίβεν Κένι.

Οι Ρόμπινσον και ο Τζόνστον μίλησαν αφού και οι δύο σκόραραν στη νίκη με 4-0 επί του Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ωστόσο, ήταν μόνο η δεύτερη νίκη σε επτά αναμετρήσεις του Β΄ Ομίλου για τους Ιρλανδούς, που έχουν χάσει τα υπόλοιπα 5 ματς, και γιαυτό το λόγο υπήρξαν εκκλήσεις να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του Κένι μετά τη λήξη των προκριματικών.

«Ο Κένι ήταν υπέροχος μαζί μου και με τους συμπαίκτες μου», είπε ο Ρόμπινσον στο RTE.

«Μερικά αποτελέσματα δεν ήταν αρκετά καλά, αλλά μερικές φορές οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν και την ευθύνη. Με έβαλε ξανά στην ομάδα όταν δεν έχω παίξει πολύ ποδόσφαιρο. Με εμπιστεύεται και προφανώς του το ξεπλήρωσα σημειώνοντας ένα γκολ».

Ο Μίκεϊ Τζόνστον σημείωσε το δεύτερο γκολ της Ιρλανδίας αφού το σκορ άνοιξε ο Έβαν Φέργκιουσον.

Ο εξτρέμ της Σέλτικ σημείωσε το δεύτερο γκολ του για την Ιρλανδία στο ντεμπούτο του ως βασικός με την Εθνική ομάδα.

«Είναι καλό αποτέλεσμα. Οι οπαδοί το άξιζαν. Η Παρασκευή ήταν ένα δύσκολο αποτέλεσμα (ήττα 2-0 εντός έδρας από την Ελλάδα) και νιώσαμε ότι έπρεπε να τους δώσουμε κάτι πίσω», είπε.

«Σίγουρα το κάναμε και για τον προπονητή απόψε. Νοιάζεται τόσο πολύ, τα δίνει όλα και σίγουρα θέλουμε να τον βοηθήσουμε.

Τα αποτελέσματα δεν μας έχουν ευνοήσει, αλλά προσπαθούμε να παίξουμε με τον σωστό τρόπο. Δεν βγαίνει προς το παρόν, αλλά ελπίζουμε ότι μπορούμε να το αλλάξουμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο