fbpx

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Αήττητο σερί στο… κάστρο της (vids)

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Αήττητο σερί στο… κάστρο της (vids)

Για 8ο σερί εντός έδρας παιχνίδι η Λαμία όχι μόνο έμεινε αήττητη στην έδρα της, αλλά νίκησε σήμερα τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 στην επιστροφή της Super League στη δράση με τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής, μετά τη διακοπή λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Για τους Γιαννιώτες αυτή ήταν η 5η διαδοχική ήττα.

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό πεντάλεπτο η Λαμία ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 8’ με τον Μαρτίνεθ, το σουτ του οποίου κόντραρε και στον Τζίμα (1-0).



Το γκολ άλλαξε τον ρυθμό του αγώνα, ο ΠΑΣ βγήκε στην επίθεση και αφού έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Εραμούσπε (15’) και Κόντε (17’), στο επόμενο λεπτό έφτασε στην ισοφάριση. Κόρνερ του Σόρια, η μπάλα έφτασε στην άλλη πλευρά στον Εραμούσπε, ο οποίος με συρτό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 1-1 (18’).




Το ματς πήρε γρήγορο ρυθμό, ο ΠΑΣ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο αλλά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που βρήκαν το δεύτερο γκολ. Στο 37’ ο Μαρτίνεθ γύρισε στον Καρλίτος, αυτός έκανε τη σέντρα και στο ύψος της μικρής περιοχής ο Λόνγκο νίκησε στον αέρα το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των φιλοξενούμενων (Εραμούσπε, Παντελάκη) κι έγραψε το 2-1.




Στο 2ο ημίχρονο, ο ΠΑΣ προσπάθησε να πιέσει για ένα γρήγορο γκολ ισοφάρισης και στο 55’ ο Ριένστρα με ωραίο σουτ λίγο άουτ απείλησε τον Κοσέλεφ. Όμως την μεγάλη διπλή ευκαιρία έχασε στο 71’ με δύο σουτ του ξεμαρκάριστου Τόσιτς, όπου το πρώτο έσωσε ο Κλέιμαν και το δεύτερο πάνω στη γραμμή ο Καραχάλιος. Κι ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να βρουν την ισοφάριση, οι γηπεδούχοι έψαχναν τις αντεπιθέσεις και απειλούσαν με 3ο γκολ. Αξιοσημείωτο επίσης ήταν το γεγονός ότι στο 78’ έκανε το ντεμπούτο του με τη Λαμία ο 33χρονος διεθνής Ρώσος Άλαν Τζαγκόεφ, μετά από μια δεκαετία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο ΠΑΣ απείλησε στο 90’ με κεφαλιά του Μπάλαν λίγο άουτ και το 2-1 παρέμεινε ως το φινάλε.

Ο διαιτητής Γκάμαρης «κιτρίνισε» τους Τζίνο, Σόρια, Σίντκλεϊ, Εραμούσπε, Κοσέλεφ, Ακούνια, ενώ απέβαλε τον Διαμάντη, προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΣ.

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαντάνα, Νούνιες (78’ Τζανδάρης), Αμαράλ (56’ Τόσιτς), Μαρτίνεθ (78’ Τζαγκόεφ), Λόνγκο (56’ Ακούνια), Καρλίτος (70’ Σλίβκα).

ΠΑΣ: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα (67’ Γκάρο), Τζίνο, Παμλίδης, Τζίμας (59’ Ροσέρο), Κόντε (75’ Μπάλαν).




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο