fbpx

Futsal Super League: “Καθάρισαν” εύκολα ΑΕΚ και Αθήνα 90′, διπλό για την Κόμπρα στη Λαμία

Futsal Super League: “Καθάρισαν” εύκολα ΑΕΚ και Αθήνα 90′, διπλό για την Κόμπρα στη Λαμία

Με νίκες της ΑΕΚ, της ΑΣ Αθήνα 90′ και της Κόμπρα ΑΠΣ ξεκίνησε η 7η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League. «Ένωση» και «καλτσέτο» δε δυσκολεύτηκαν απέναντι σε Πήγασο Αγίας Παρασκευής και Υπεροχή Τρικάλων, ενώ η ομάδα του Βύρωνα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λαμίας.

Στα πρώτα παιχνίδια της 7ης στροφής του ελληνικού πρωταθλήματος, η ΑΕΚ είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στον Πήγασο, τον οποίο κέρδισε με σκορ 9-1 στο κλειστό του Καματερού. Κορυφαίος για τους “κιτρινόμαυρους” ο Γούσης με χατ τρικ, ενώ από 2 γκολ πέτυχαν οι Ντάντης και Τριαντάφυλλος.

Παράλληλα, η ΑΣ Αθήνα 90′ κέρδισε με 7-1 την Υπεροχή Τρικάλων, μ’ αυτή να είναι η δεύτερη σερί επικράτησή της στο πρωτάθλημα. Πολυτιμότερος για τους γηπεδούχους ο Ζιάκας με 3 γκολ, ενώ 2 σημείωσε ο Ντάρλας. Έτσι έφτασαν στους 8 βαθμούς, ενώ οι νεοφώτιστοι έμειναν στους τρεις.

Στο ματς που έκλεισε το αγωνιστικό πρόγραμμα, η Κόμπρα ΑΠΣ πήρε το διπλό στην έδρα της Λαμίας με σκορ 4-6. Οι φιλοξενούμενοι είχαν “καθαρίσει” το ματς από το ημίχρονο (2-5), με τους Λαμιώτες να μειώνουν τον δείκτη της διαφοράς στο φινάλε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο