fbpx

Το Φ.Α. «μίλησε»: Μηδενισμός Ολυμπιακού ή συνέχιση από το 50’, δεν τιμωρείται ο Παναθηναϊκός

Το Φ.Α. «μίλησε»: Μηδενισμός Ολυμπιακού ή συνέχιση από το 50’, δεν τιμωρείται ο Παναθηναϊκός

Η τύχη του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός θα κριθεί στα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου, ωστόσο μετά τη δημοσιοποίηση του Φύλλου Αγώνα προκύπτουν δύο σενάρια:

Μηδενισμός του Ολυμπιακού ή συνέχιση του αγώνα από το σημείο της διακοπής του, δηλαδή από το 50ο λεπτό και με το σκορ στο 1-1.

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα στοιχεία που γνωρίζουμε, τη… βγάζει καθαρή. Ο Ιταλός ρέφερι Φ. Μαρέσκα δεν αναφέρει πουθενά ότι το ντέρμπι δεν ολοκληρώθηκε, επειδή αποχώρησε το τριφύλλι.

Αν το ανέφερε, τότε η προβλεπόμενη ποινή από τον Πειθαρχικό Κώδικα θα ήταν ιδιαίτερα αυστηρή. Συγκεκριμένα, -5 βαθμοί από το τρέχον και -5 βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα.

Στο Φύλλο Αγώνα γίνεται λόγος για προσωρινή απώλεια ακοής του Χουάνκαρ, όμως καταγράφεται ότι έπειτα από 60 λεπτά… «ο γιατρός του αγώνα δεν μπόρεσε να αποφασίσει αν το ν.3 του Παναθηναϊκού ήταν ικανός ή όχι να αγωνιστεί, με τα ιατροτεχνολογικά μέσα που είχε στο γήπεδο».

Ο Πειθαρχικός Κώδικας κάνει λόγο για τραυματισμό ποδοσφαιριστή, προπονητή ή διαιτητή «που έχει κριθεί από τον γιατρό του αγώνα ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τα καθήκοντά του» για να υπάρξει διακοπή.

Ο γιατρός Χρήστος Γώγος δεν πήρε θέση αν ο Χουάνκαρ μπορεί να συνεχίσει, επειδή δεν είχε το κατάλληλο ιατρικό εξοπλισμό. Και εκεί προφανώς μπορεί να «πατήσει» ο αθλητικός δικαστής αποφασίζοντας τη διεξαγωγή του ντέρμπι από το 50’. Ιδωμεν…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο