fbpx

Champions League: Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πάρτι

Champions League: Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πάρτι

Μόλις δύο γηπεδούχοι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ιντερ) κατάφεραν να νικήσουν (κι αυτοί δύσκολα) στα οκτώ παιχνίδια της πρώτης δόσης της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Στον 1ο όμιλο κι ενώ η Μπάγερν συνεχίζει με 3Χ3, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε πολύ δύσκολα 1-0 την Κοπεγχάγη με δύο… αναπάντεχους ήρωες. Τον σκόρερ Χάρι Μαγκουάιρ και τον γκολκίπερ Ονάνα που στη τελευταία φάση του αγώνα έπιασε πέναλτι του Λάρσον (90’+7’) και κράτησε το τρίποντο απέναντι στους Δανούς που είχαν ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών στη πρώτη ώρα του αγώνα.

Στο ντέρμπι του 2ου ομίλου στη Σεβίλλη η Αρσεναλ προηγήθηκε 0-2 με πρωταγωνιστή τον Γκάμπριελ Ζεσούς που είχε μια ασίστ κι ένα γκολ. Η Σεβίλλη μείωσε με τον Γκούντελι αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή. Στο άλλο ματς στη Γαλλία η Αϊντχόφεν είχε δοκάρι με τον Λοσάνο στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε με τον Μπακαγιόκο αλλά η Λανς πήρε τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στον 3ο όμιλο η Μπράγκα είχε τις ευκαιρίες αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης είχε τον τρόπο να πάρει το ματς με δημιουργό τον Βινίσιους (του ακυρώθηκε και γκολ) και σκόρερ τους Ροντρίγκο και Μπέλιγκαμ. Οι Πορτογάλοι μείωσαν με τον Τζαλό αλλά μέχρι εκεί…

Στο άλλο ματς του ομίλου στο Βερολίνο, η Νάπολι έστω και δύσκολα πήρε το τρίποντο επί της Ουνιόν με σκόρερ τον Ρασπαντόρι.

Στον 4ο όμιλο η Ιντερ ξεπέρασε νωρίτερα δύσκολα το εμπόδιο της Ζάλτσμπουργκ και στη Λισαβόνα η Σοσιεδάδ εμφανώς καλύτερη νίκησε την Μπενφίκα που έμεινε χωρίς βαθμό μετά από τρία παιχνίδια.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

1ος όμιλος

Γαλατασαράι – Μπάγερν 1-3 (30’ πεν. Ικάρντι – 7’ Κομάν, 73’ Κέιν, 79’ Μουσιάλα)

Μάντσεστερ Γ. – Κοπεγχάγη 1-0 (71’ Μαγκουάιρ)

2ος όμιλος

Λανς – Αϊντχόφεν 1-1 (65’ Ουαχί – 54’ Μπακαγιόκο)

Σεβίλλη – Άρσεναλ 1-2 (58’ Γκούντελι – 45’+3’ Μαρτινέλι, 53’ Ζεσούς)

3ος όμιλος

Μπράγκα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 (63’ Τζαλό – 16’ Ροντρίγκο, 61’ Μπέλιγκαμ)

Ουνιόν – Νάπολι 0-1 (64’ Ρασπαντόρι)

4ος όμιλος

Ίντερ – Σάλτσμπουργκ 2-1 (19’ Σάντσες, 84’ πεν. Τσαλχάνογλου – 57’ Γκλουχ)

Μπενφίκα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-1 (63’ Μέντες)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο